مواد لازم جهت طبخ کیک سیب زمینی
سیب زمینی : 700 گرم
تخم مرغ : دو عدد
گوجه فرنگی ریز شده : 3 قاشق سوپ خوری
پیازچه خرد شده : 3 قاشق سوپ خوری
فلفل سبز خرد شده : یک عدد
شیر : 3 قاشق سوپ خوری
آرد سفید : مقداری
آرد سوخاری : 40 گرم
نمک و فلفل : به میزان لازم
روغن : به مقدار لازم
طرز تهیه کیک سیب زمینی
سیب زمینی ها را پوست کنده و خرد کنید. سپس مقداری آب و نمک به آن افزوده و به مدت 20 تا 30 دقیقه به آن زمان پخت دهید.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
بعد
از آن سیب زمینی ها را با مقداری شیر و یک عدد تخم مرغ زده شده مخلوط
کرده و سپس گوجه فرنگی ، پیازچه ، فلفل خرد شده ، نمک و فلفل را به آن
افزوده و خوب مخلوط کنید.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
مقداری
از مواد را برداشته ، ابتدا در آرد و سپس در تخم مرغ زده شده و نهایتاً در
آرد سوخاری بغلطانید. مواد را در کف دست کمی پهن کرده و نهایتاً در روغن
داغ قرار دهید ، تا طلایی رنگ شوند.