وبلاگ شاهین

بهترین وبلاگ شاهین

وبلاگ شاهین

بهترین وبلاگ شاهین

طرز تهیه بامیه خانگی


 

دو لیوان شکر را در یک لیوان آب حل کرده به همراه کمی وانیل، هل، زعفران و گلاب بگذارید روی شعله تا به جوش آید و آنقدر بجوشد تا قوام یابد سپس شربت به دست آمده را کنار بگذارید تا خوب سرد شود.

 

مواد اولیه:

 

تخم مرغ 2 عدد 

آب یک لیوان 

شربت 1 قاشق غذاخوری 

جوش شیرین یک چهارم قاشق چایخوری 

روغن مایع برای سرخ کردن به میزان لازم 

وانیل به میزان لازم 

گلاب (میزان گلاب شما بستگی به مزه و شیرینی بامیه تان دارد.) به میزان لازم 

هل و زعفران دم کرده مقداری 

آرد سفید 8 قاشق غذاخوری 

روغن جامد یا کره 2 قاشق غذاخوری

 

ابتدا طرز تهیه ی شربت:

دو لیوان شکر را در یک لیوان آب حل کرده به همراه کمی وانیل، هل، زعفران( در صورت تمایل) و گلاب بگذارید روی شعله تا به جوش آید و آنقدر بجوشد تا قوام یابد سپس شربت به دست آمده را کنار بگذارید تا خوب سرد شود.

طرز تهیه ی خمیر بامیه :

آب را با روغن در قابلمه ای جوش آورده سپس آرد را کم کم اضافه کنید و خوب به هم بزنید تا بوی خامی آرد از بین برود و بگذارید تا سرد شود، تخم مرغها را یکی یکی با فاصله به خمیر اضافه کنید و بعد کمی جوش شیرین را تا خمیر لطیف و نرمی حاصل شود. خمیر را داخل قیف مخصوص ریخته و داخل روغن داغ بیاندازید و بعد از طلایی رنگ شدن داخل شربت انداخته و بعد بیرون کشیده درون صافی بگذارید تا شربت اضافه ی آن گرفته شود.

سورانش

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.