وبلاگ شاهین

بهترین وبلاگ شاهین

وبلاگ شاهین

بهترین وبلاگ شاهین

چای دارچین


چای دارچین

.
.
.
.
..................................
چای دارچین به روش زیر تهیه میشود:
چند عدد چوب دارچین حدودا 10 سانتیمتری را ساعت 6 عصر در یک قوری چینی یا پیرکس که فلز در آن نباشد ریخته 2 تا 3 لیوان آب جوشیده سرد شده به آن اضافه میکنیم تا صبح کناری میگذاریم.
در صبحگاه حدود 2 تا 3 ساعت قوری را روی بخار کتری قرار میدھیم تا دم بکشد. نشانه دم شدن آن است که چوب دارچین ترک میخورد. در طول روز استکان،استکان میل شود تا جذب بدن شود.
.
.
...........................................
نکته:این گیاه باید به تنھایی دم شود و چای سیاه و یا ھیچ گیاه دیگری با آن مخلوط نمیشود
خواص چای دارچین:
.چربی ھا را از کلیه میشوید و به بیرون میبرد
.فسفر مغز را حفظ کرده و اجازه نمیدھد تعادل فسفر مغز به ھم بخورد
.بدن را پاکسازی یا سم زدایی میکند
.سیستم ھورمونی را تنظیم میکند
.به دلیل تنظیم سیستم ھورمونی کم اشتھایی یا پر اشتھایی را بر طرف میکند
.نطفه را پایدار میکند
.ناراحتی ھای استخوانی، آرتروز، پوکی استخوان با دارچین قابل پیشگیری است
.حساسیت ھای پوستی را بر طرف میکند
.آلرژی فصلی، سنگ کیسه صفرا، ھموروئید و بدخوابی را درمان میکند
و بسیاری مزایای دیگر
جالب توجه اینکه اگر کسی به اندازه معمول دارچین مصرف کند اگر زنبور روی بدنش بنشیند او را نیش نمیزند ، چون زنبور با بوی دارچین ریلکس میشود.در ضمن اثر ان در بدن تا 40 سال باقی است.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.