خواص لوبیا سبز
.
.
.
.
.........................................
لوبیا سبز از کالری کمی برخوردار و از نظر تغذیه ای بسیار مقوی است. لوبیا
سبز منبعی غنی از ویتامین C،ویتامینK و منگنز است و همچنین ویتامینA،
فیبر، پتاسیم، فولات، آهن،منیزیم، ویتامین B1، مس، کلسیم، فسفر، پروتئین،
امگا3 و نیاسین است.لوبیا سبز به دلیل داشتن ویتامین K، بسیار برای ساختن
استخوانهایی قوی مهم است.
.
.
.......................................
برای بیماران قلبی مبتلا به دیابت و بیمارانی که گرفتگی شریان دارند،
تعداد کمی از غذاها که از آن جمله میتوان به لوبیا سبز اشاره نمود برای
آنها مفید است.همچنین فیبر که در لوبیا سبز موجود میباشد باعث کاهش فشار
خون میگردد.لوبیا سبز از مبتلاء شدن به سرطان روده جلوگیری میکند.
ویتامین C و بتاکاروتن موجود در آن نیز سلولهای روده را از تخریب توسط
رادیکالهای آزاد محفوظ میکنند.ویتامینهای C و بتاکاروتن هر دو خاصیتی ضد
التهاب دارند و این خاصیت آنها، لوبیا سبز را ماده ای مفید برای کاهش
بیماریهایی که التهابات نقش موثری در آنها دارد (مانند آسم، آرتروز
استخوانی و آرتروز) میسازد. همچنین به علت داشتن ویتامین ریبوفلاوین در
کاهش حملات میگرن بسیار موثر است.