مواد لازم
150 گرم آرد
150 گرم شکر
2 قچ بیکینگ پودر
1 پیمانه آب پرتقال
2 قچ پوست پرتقال رنده شده
1 قچ پوست لیمو رنده شده
4 /1 پیمانه عرق بهارنارنج
2 /1 قچ وانیل
6 عدد تخممرغ
100 گرم کره
طرز تهیه:
1. تخممرغها را بشکنید، زرده و سفیده آنها را جدا کنید و هرکدام را در کاسهای بریزید.به کاسه زردهها شکر اضافه کنید و مخلوط را با همزن بزنید تا کرمرنگ و کشدار شود.
2. حالا وانیل و بیکینگ پودر را به زردهها افزوده و هم بزنید. در آخر کره را حرارت دهید تا آب شود، سپس به زردهها اضافه کرده و همه مواد را با هم مخلوط کنید.
3. سفیده را هم با همزن برقی هم بزنید تا خوب پف کند. وقتی سفیدهها خوب پفدار و سفیدرنگ شدند مخلوط زرده را به آن اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنید.
4. حالا نوبت اضافه کردن مایعات است. آنها را که به مواد کیک اضافه کردید، پوست لیمو و پرتقال رنده شده را هم به مواد بیفزایید و خوب هم بزنید.فر را با درجه 175 درجه سانتیگراد گرم کنید، سپس آرد را کمکم به مایه کیک اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید.
5. قالب را چرب کرده و کمی آرد به ته و دیوارهها بپاشید. مایه کیک را در قالب ریخته و در فر بگذارید.بعد از نیمساعت تا 45 دقیقه که کیک پخت و رویه آن طلاییرنگ شد، قالب را بیرون آورید تا از حرارت بیفتد، سپس آن را در ظرف مورد نظر گذاشته ، سرو کنید.
مجله آشپزی