وبلاگ شاهین

بهترین وبلاگ شاهین

وبلاگ شاهین

بهترین وبلاگ شاهین

عسل بخورید


اگر بیش از حد سرفه می‌کنید
عسل بخورید
در مطالعه‌ای که توسط دانشمندان آمریکایی انجام گرفته، مشخص شد 2 قاشق چای‌خوری عسل قهوه‌ای و غلیظ بسیار موثرتر از داروهای بدون نسخه ضد‌سرفه، شدت و دفعات سرفه‌های شدید را در کودکان کاهش می‌دهد. آنتی‌اکسیدان‌های موجود در عسل و عوامل ضد‌میکروبی موجود در آن التهاب بافت‌های گلو را کاهش داده و بیمار را آرام می‌کند. البته به شرطی که عسل واقعا طبیعی باشد!

خربزه


جالب است بدانید که

خربزه پیش از غذا ، شکم را کاملاً می‌شوید و بیماری را از ریشه می‌کَند

اگر از سروصدای معده رنج می‌برید


اگر از سروصدای معده رنج می‌برید
ماست
یک فنجان و نیم ماست طبیعی (کم‌چرب/پروبیوتیک) غذا را به شکل موثری از دستگاه گوارش عبور می‌دهد. از سوی دیگر ماست‌های پروبیونیک قابلیت هضم غذا به‌ویژه لبنیات و حبوبات را در روده‌ها بهبود می‌بخشند. همان‌طور که می‌دانید این غذاها عامل ایجاد گاز در دستگاه گوارشی هستند و در نتیجه با خوردن ماست از این مزاحمت دور می‌مانید.

بهترین درمان کم خونی:


بهترین درمان کم خونی:
دوقاشق شیره انگور و به اندازه یک نخود زنجبیل را در یک لیوان آب حل کرده و روزی دوبار میل کنید.

دمنوش دارچین


دمنوش دارچین و سیب آرامبخش، مفید در درمان سوء هاضمه، دارویی برای دردهای عضلانی، مفید برای درمان دیابت و تب بر است.

اگه دوست دارید چای‌ یا قهوه‌تون رو شیرین کنید


اگه دوست دارید چای‌ یا قهوه‌تون رو شیرین کنید، ولی نگرانی قندخون یا چاقی هستید، از عسل به جای قند و شکر استفاده کنید.
عسل از اون دسته محصولات طبیعیه که هیچ آسیبی به بدن نمی‎‌زنه و سازگاری بالایی با بدن انسان داره. حتی اگه به خورد زنبورا شکر داده باشن که عسل بیشتری تولید کنن، باز ارزش غذایی عسل خیلی بالاتر از شکر و هر شیرین کننده‌ دیگه‌ایه.
خوردن یه قاشق عسل در روز شما رو در برابر انواع آلژی‌ها مسلح می‌کنه. عسل یه ضدحساسیت فوق‌العاده است.
با خوردن یه لیوان چایی که با عسل شیرین شده، شما در واقع یه لیوان داروی ضدسرطان می‌خورید. چون هم چای و هم عسل هر دو آنتی‌اکسیدان‌های قوی‌ای هستن.
عسل از گرده گل‌ها تهیه می‌شه، برای همین عسل هر منطقه‌ای عطر، مزه و خواص متفاوتی داره. اگه تو سفر به روستاها و شهرستان‌ها عسل محلی تهیه کنید، عصاره گل و گیاهای محلی اون منطقه رو هم تو عسل‌تون خواهید داشت.
عسل تاثیر زیادی روی سلامت پوست و مو هم داره. در نتیجه خوردن یه لیوان چای شیرین‌شده با عسل در نهایت تاثیرش رو ظاهر شما هم میذاره

خواص شگفت انگیز خرمالو


خواص شگفت انگیز خرمالو

.
.
.
...................................
خرمالو میوه ی قرمز و نارنجی گرد است منشاء خرمالو از چین است و درختان خرمالو در حال حاضر در مناطق گرم در سراسر جهان افزایش یافته است. گونه های مختلفی از خرمالو وجود دارد اما رایج ترین گونه خرمالو، آسیایی یا ژاپنی است و از نظر علمی به عنوان Diospyros kaki شناخته شده است

خرمالوی رسیده آبدار و شیرین هستند با این حال خرمالوی نارس، بسیار اسیدی است. خرمالو حاوی مقادیر بالایی از چند مواد مغذی و ترکیبات گیاهی است آنها با فواید سلامتی مانند بهبود قلب و سلامت چشم در ارتباط هستند.

محدوده رنگ خرمالوی رسیده از زرد نارنجی روشن تا رنگ قرمز نارنجی متغیر است. اندازه آنها نیز متفاوت است اما معمولاً در حدود 1.5 - 9 سانتی متر عرض و به شکل گرد می باشد.

.
.
..................................
کربوهیدرات

با این وزن خرمالو، حاوی 18.6 ٪ کربوهیدرات که اکثریت، یا 12.5 درصد از وزن کل، شامل قند است.

فیبر

فیبر به راه های مختلفی فواید سلامتی دارد و خرمالو سرشار از فیبر است هر میوه دارای6 گرم است که 1/5 از مقدار توصیه شده روزانه است.

با این حال، خرمالو نیز یک منبع اصلی ازFODMAPs هستند این فیبرهای محلول شناخته شده برای علت مشکلات گوارش می باشند.

بنابراین، افرادی که در معرض ابتلا به نفخ هستند باید از مصرف خرمالو خود را محدود کنند.

ویتامین و مواد معدنی خرمالو

خرمالو یک منبع بزرگ از چند ویتامین و مواد معدنی از جمله:

ویتامین A: ویتامین A سلامت پوست، دهان، دندان و چشم را ترویج می کند.

ویتامین B6: این ویتامین به ایجاد سلول های قرمز خون و تنظیم قند خون کمک می کند. همچنین نقش مهمی در سلامت سیستم ایمنی بدن بازی می کند.

ویتامین C: این آنتی اکسیدان سلامت پوست است ویتامین C در خرمالو نیز ممکن است استرس اکسیداتیو را کاهش دهد.

ویتامین E: ویتامین E یک آنتی اکسیدان است که غشای سلولی را از آسیب محافظت می کند

پتاسیم: پتاسیم برای عملکرد قلب و اعصاب حیاتی است.
.
.
........................................
ترکیبات گیاهی خرمالو

الو حاوی ترکیبات گیاهی، از جمله:

Zeaxanthine: این آنتی اکسیدان مسئول دادن رنگ به بسیاری از گیاهان است همچنین سبب بهبود بینایی می شود.

لوتئین: مانند زیزانتین ، لوتئین نیز به نفع سلامت چشم است.

لیکوپن: این آنتی اکسیدان به میوه، مثل گوجه فرنگی رنگ قرمز می دهد لیکوپن ممکن است در سلامت قلب مفید باشد و در کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات موثر است.

تانن: تانن به خرمالوی نارس اسیدیته می دهد و مقادیر بالا می تواند طعم غذا در دهان تلخ کرد و احساس خشکی به دهان می دهد.
.
.
...................................
مزایای سلامت خرمالو

خوردن خرمالو با منافع برای قلب و سلامت چشم همراه است. آنها همچنین ممکن است خواص ضد ویروسی داشته باشد.

کلسترول خون

خرمالو با فواید سلامتی چند، از جمله کاهش سطح کلسترول خون در ارتباط است.

در یک مطالعه، روی موش ها متوجه شدند که دادن تانن خرمالو برای یک دوره 9 هفته به موش ها، سطح کلسترول و دیگر چربی های خون را کاهش می دهد.

یک مطالعه انسانی مشابه، کاهش در LDL و یا سطوح کلسترول "بد" را نشان داد.

کاهش کلسترول LDL می تواند با کاهش خطر بیماری های قلبی مرتبط باشد.

سلامت چشم

خرمالو برای سلامت چشم بسیار مفید است خرمالو حاوی مقادیر بالایی از ویتامین A، زیزانتین، لوتئین و لیکوپن است که همه آن ها در ارتقاء سطح سلامت چشم موثر هستند.

این مواد مغذی به جلوگیری از دژنراسیون ماکولا و آب مروارید ( عامل های اصلی نابینایی ) کمک می کند.

در واقع مکمل لوتئین و زیزانتین ممکن است برخی از علائم این بیماری ها را معکوس کند.
.
.
...........................................
خواص ضد ویروسی خرمالو

خرمالو ممکن است خواص ضد ویروسی داشته باشد.

یک مطالعه نشان داد تانن خرمالو توانایی ویروس ها برای عفونت را با مسدود کردن ویروس ها از اتصال به سلول ها کاهش می دهد.

مطالعه دیگری نشان داد که عصاره خرمالو در برابر ویروس های روده موثر بوده است.

مطالعات انسانی برای تأیید این یافته مورد نیاز است اما به نظر می رسد خرمالو پتانسیل ضد ویروسی را دارد.

عوارض جانبی خرمالو

آلرژی به خرمالو بسیار نادر است.

به طور کلی، این میوه عوارض جانبی عمده ای ندارد.

با این حال، خرمالو کال می توانید باعث bezoars شود. این سنگ در معده تشکیل می شود و مانع هضم غذا می شود.

آنها همچنین دارای FODMAPs هستند به طوری که ممکن است سبب مشکلات گوارشی در افراد مبتلا به سندرم روده تحریک پذیر شود.

موز


برای خانم‌هایی که حسابی اعصاب‌شان به هم ریخته
موز
زمانی که دیدید دکمه‌های لباس‌تان درست بسته نمی‌شوند، بروید سراغ موز. تحقیقات نشان داده یک موز متوسط 105 کالری و فقط 14 گرم قند دارد. همین مقدار شما را سیر کرده و قند خون را به شکل ملایمی بالا می‌برد. در ضمن همین موز 30 درصد ویتامین B6 مورد نیاز روزانه را تامین می‌کند. این ویتامین باعث می‌شود مقدار سروتونین تولید شده مغز اندکی افزایش یافته و توان مقابله با شرایط دشوار و اضطراب‌ها را در شما افزایش می‌دهد.

گران و بی‌طعم


گران و بی‌طعم
کاهو پیچ
از نظر ارزش غذایی از کاهوی رسمی پایین‌تر اما گران‌تر است. طعم کمتری داشته یا به عبارت دیگر تقریبا بی‌طعم است، به همین دلیل باید حتما با چاشنی مصرف شود. خواص آن تقریبا شبیه کاهوست اما در خوردن آن نباید افراط کرد زیرا سبب ضعف دید چشم و کم شدن حافظه می‌شود. برای جلوگیری از این مضرات، آن را همراه نعنا و کرفس سرو کنید.

خوردن قهوه


خوردن قهوه، همزمان با داروهای تیروئید مشکل ساز است؟
..........................

"برخی افراد قهوه یا اسپرسو خود را همزمان با داروی تیروئیدشان مصرف می کنند. تا به حال چندین تحقیق نشان داده خوردن قوه یا اسپرسو همزمان با– یا مدتی بعد از – مصرف لووتیروکسین می تواند میزان جذب این داروی تیروئید را تا حدود زیادی کاهش دهد. اگر بیمار پس از دریافت لووتیروکسین حدود 60 دقیقه منتظر نماند و چنین نوشیدنی هایی مصرف کند، سطح تیروئیدش به مقدار مورد نظر نمی رسد و علائم کمبود تیروئید ادامه پیدا خ...

ضداسترس ضد بی‌خوابی


ضداسترس ضد بی‌خوابی
خیار
گیاهی از خانواده کدو و متعلق به کشور هند و یکی از اجزای ثابت انواع سالاد است. عوام معتقدند، خیار یک سبزی آبکی و بی‌خاصیت است اما با این حال آنچنان جای خود را در بین مواد غذایی باز کرده است که تنها گیاه از خانواده صیفی‌جات است که در بین میوه‌ها خودنمایی می‌کند. این سبزی طبع سرد دارد و 90درصد آن از آب تشکیل شده است و خاصیت ضداسترس، ضد بی‌خوابی و ضدگرمازدگی دارد. خاصیت غذایی خیار اندک است، ولی ویتامین C، B1 و B2، اسیدفولیک، کلسیم، آهن و فسفر دارد اما برای تسکین زخم معده (البته بدون پوست) تنظیم فشار خون و استحکام ناخن‌ها بسیار موثر است. خیار بوته‌ای از خیار گلخانه‌ای، عطر و طعم بهتری دارد. بهترین خیار ایران متعلق به سنندج و اصفهان است. برای نگهداری خیار، آن را به صورت نشسته لای روزنامه پیچیده و در قابلمه نگه دارید تا لیز نشود.

اگر می‌ترسید سرطان معده بگیرید


اگر می‌ترسید سرطان معده بگیرید
کلم
مطالعه‌ای که در سال 2002 در دانشگاه جانز‌هاپکینز صورت گرفته نشان داده، یک ترکیب بسیار قدرتمند موجود در کلم به نام سولفورافان، هلیکو‌باکتر پیلوری(باکتری عامل زخم معده و روده) را پیش از ورود به دستگاه گوارش تحت‌تاثیر خود قرار می‌دهد و از کار می‌اندازد و حتی شاید در پیشگیری از ایجاد سرطان‌های دستگاه گوارش هم موثر باشد. یک فنجان پر از کلم 34 کالری دارد و 3 گرم فیبر و 75 درصد از نیاز روزانه به ویتامین C را تامین می‌کند.

شیرین، لذیذ اشتهاآور


شیرین، لذیذ اشتهاآور
هویج
رنگ منحصربه‌فرد آن حضورش را در ظرف سالاد تقریبا اجباری کرده است. شیرین، لذیذ و اشتهاآور است و ویتامین A موجود در هویج که توسط بتاکاروتن در آن تولید می‌شود، ضدسرطان است به خصوص برای سرطان ریه، روده و سینه. هویج نوعی انسولین گیاهی دارد و بیماران دیابتی به مقدار کم می‌‌توانند از آن استفاده کنند. این سبزی کالری کمی دارد به همین دلیل اگر سالاد را برای رژیم لاغری استفاده می‌کنید، هویج بیشتری در آن استفاده کنید.هویج را در کیسه پلاستیکی در بسته نگه دارید و تا هنگام مصرف پوست آن را نکنید تا پژمرده نشود، هرچند این سبزی نیاز به پوست کندن ندارد و تنها لازم است روی آن را با چاقو بتراشید. از آب هویج در تهیه سس سالاد نیز می‌توانید استفاده کنید تا طعم و رنگی بی‌نظیر داشته باشید.

اگر همیشه از حالت تهوع ناراحتید


اگر همیشه از حالت تهوع ناراحتید
چای زنجبیلی
مطالعات متعددی نشان داده، یک‌چهارم قاشق چای‌خوری پودر زنجبیل، نصف قاشق چای‌خوری ریشه خرد شده زنجبیل یا یک فنجان چای زنجبیل باعث کاهش حالت تهوع ناشی از بیماری حرکت و حالت تهوع سفر و بارداری می‌شود. محققان هنوز به‌درستی نمی‌دانند چه ماده‌ای در زنجبیل باعث سرکوب حالت تهوع می‌شود اما به‌هرحال این ماده بی‌خطر بوده و فاقد عوارض جانبی معمول داروهای ضد‌تهوع است(خشکی دهان و خواب‌آلودگی).

کلم برگ


ضدسرطان
کلم برگ
یکی از قدیمی‌ترین سبزی‌هایی است که انسان‌ها استفاده از آن را آموخته‌اند. خانواده کلم‌برگ شامل کلم سفید، کلم بنفش، کلم زرد و سبز است که 2 نوع آخر در ایران کشت نمی‌شود. کلم بنفش کمی تلخ‌مزه‌تر بوده اما خواص آن شبیه دیگر انواع کلم است مضاف بر این‌که سبزی‌های قرمزرنگ انواع مختلفی از فیتوکمیکال‌ها دارد که باعث کارکرد بهتر غده پروستات شده و پوست بدن را در مقابل اشعه خورشید محافظت می‌کند. کلم از موثرترین مواد ضدسرطان به خصوص سرطان روده بزرگ است. دانشمندان معتقدند، مصرف روزانه 25 تا 50 گرم کلم خام یا پخته بدن را حتی در برابر سرطان ارثی مقاوم می‌کند. کلم‌برگ حاوی ماده‌ای به نام جفارنیت (Gefarnate) است که سرعت التیام زخم را تا 80 درصد سرعت می‌بخشد!کلم ویروس‌کشی قوی است و از تجمع چربی در دیواره رگ‌ها نیز جلوگیری می‌کند. هیچ‌کدام از سبزی‌ها به اندازه کلم کلسیم ندارد و همراهی این ماده با ویتامین K و C که در کلم به وفور یافت می‌شود باعث استحکام استخوان‌ها و جلوگیری از انواع بیماری‌ها می‌شود. هنگام خرید کلم، آن‌هایی را انتخاب کنید که توپر بوده و سنگین‌تر از ظاهرش باشد. به یاد داشته باشید که برگ کلم باید شفاف باشد. این سبزی را تا 2 هفته درون کیسه فریزر در یخچال نگه دارید و حتما آن را قبل از نگهداری بشویید و مغز سفت آن را جدا نکنید تا برگ‌های آن پلاسیده نشود.

اگرفشارخون دارید


اگرفشارخون دارید

بورانی اسفناج،بهترین گزینه است زیرا سبزی‌های برگ سبز تیره به کنترل فشارخونتان کمک خواهد کرددرآن حتما از سیر تازه استفاده کنید تاخوردن این سبزی به کاهش فشارخونتان هم کمک کند

سلطان سبزی‌ها


سلطان سبزی‌ها
کاهوی رسمی
سلطان سبزی‌های سالادی. در فرنگ به نام کاهوی رومی شناخته می‌شود، چون از یونان توسط رومی‌ها به اروپا و انگلستان آورده شد. سربرگ‌های کاهوی رسمی، سبز تیره و مغز و پایین برگ‌ها به زردی می‌زند و تردتر است. کاهوی رسمی سرشار از ویتامین‌های A، B، K و C و مواد معدنی مانند ید، کلسیم، پتاسیم، منیزیم و فسفر است. البته بیشتر خاصیت کاهو در برگ‌های سبزتر آن است که معمولا به تصور پژمرده بودن دور انداخته می‌شوند. کاهو کم‌کالری است، در عین حال قند مورد نیاز بدن را تامین می‌کند. به هضم غذا کمک می‌کند و در کاهش فشار خون موثر است. این سبزی را حتما به صورت شسته در یخچال و در کیسه یا ظرف بدون هوا نگه دارید تا ساقه آن در مجاورت هوا قرمز نشود. به یاد داشته باشید کاهوی خوب باید مغز زرد و برگ‌های چرب داشته باشد.