پایان ریزش مو به خاطر شیمی درمانی
دانش > پزشکی - ایرنا نوشت:محققان موفق به ساخت کلاهی شده اند که از ریزش موی ناشی از شیمی درمانی جلوگیری می کند.
این کلاه جدید که DigniCap نام دارد، توسط یک لابراتوار پزشکی در سوئد ساخته شده و به تازگی توسط سازمان غذا و داروی امریکا (FDA) تایید شده است. این کلاه پلاستیکی، از سیلیکون و پلیمری به نام نیپرین ساخته شده است. کلاه DigniCap برای جلوگیری از ریزش مو حین شیمی درمانی، از فرآیند سرمایش استفاده می کند. به این صورت که کلاه سبب سردشدن جمجمه می شود. کاهش دما، عروق خونی پوست سر را تنگ کرده و اجازه نمی دهد داروهای شیمیایی به فولیکول های مو آسیب بزنند و باعث ریزش مو شوند.
ریزش موی ناشی از شیمی درمانی، یکی از نگرانی های بیماران، به ویژه زنان است. برای حل این مشکل، کلاه هایی تولید شده اند که اغلب کارایی و طول عمر لازم را ندارند. کلاه ساخته شده توسط محققان سوئدی، یک واحد خنک کننده مجزا دارد که سبب می شود طول عمر کلاه افزایش یابد و نیازی به تعویض کلاه در فواصل زمانی کوتاه نباشد.
5454
اتفاقات تاریخی در مراسم اسکار / وقتی اسکار جنجالی میشود
فرهنگ > سینما - «اسکار خیلی سفید است» هشتگ اعتراضی این روزها به جوایز سینمایی اسکار است، اما این جایزه مهم سینمایی با این دست جنجالها آشنایی دیرینی دارد.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، آکادمی علوم و هنرهای سینمایی با جنجالهایی از این دست بیگانه نیست و هر از چند گاهی با اعتراض عدهای یا با هنرمندانی روبهرو میشود که از مراسم اسکار به عنوان جایگاهی برای بیان دیدگاههای خود استفاده میکنند.
در نزدیکی هشتاد و هشتمین دوره جوایز سینمایی اسکار به بازخوانی برخی از این موارد میپردازیم.
مارلون براندو و حقوق سرخپوستان آمریکایی
پیش از سال 1973 برندگان اسکار میتوانستند نمایندهای جانب خود به این مراسم بفرستند تا جایزه را به جای آنها تحویل بگیرد. اما زمانی که مارلون براندو یک فعال سرخپوست آمریکایی را به نمایندگی از خود به این مراسم فرستاد تا از جانب او جایزه اسکار را نپذیرد، این قانون لغو شد.
ساشین لیتلفدر که به عنوان نماینده براندو در این مراسم با شمایلی سرخپوستی ظاهر شده بود، در مقابل حیرت راجر مور که برنده جایزه بهترین بازیگر مرد را اعلام میکرد در صحنه حاضر شد و گفت : «متاسفانه مارلون براندو نمیتواند این جایزه بسیار ارزشمند را بپذیرد» او در ادامه دلیل اینکار را شیوه رفتار و برخورد با سرخپوستها (بومیان آمریکایی) از سوی صنعت فیلمسازی و تلویزیون عنوان کرد.
در حقیقت مارلون براندو در اعتراض به واقعه ووندد نی، لیتلفدر را به همراه یک بیانیه 15 صفحهای به نمایندگی از خودش به مراسم اسکار فرستاده بود. حضور این فعال سرخپوست در صحنه اهدای جوایز اسکار با هو کردن و تشویق همزمان حاضران مواجه شد.
ونسا ردگریو و اتحادیه دفاع یهودی
ونسا ردگریو در سال 1977 از ساخت مستند «فلسطینی» درباره سازمان آزادیبخش فلسطین پشتیبانی مالی کرد و به عنوان راوی در ساخت این مستند حاضر شد. او سال بعد از آن جایزه اسکار بهترین بازیگر نقش مکمل زن را برای بازی در نقش یک فعال ضدنازی در فیلم «جولیا» از آن خود کرد. این اقدام آکادمی علوم و هنرهای سینمایی اتحادیه دفاع یهودی را به شدت خشمگین کرد. آنها در اعتراض فریاد تحریم اسکار را سر دادند و حتی عروسک ردگریو را خارج از سالن برگزاری مراسم به آتش کشیدند.
ردگریو اما هنگام دریافت جایزه در سخنرانی خود رایدهندگان اسکار برای نادیده گرفتن تهدیدات «گروه کوچکی از اوباش صهیونیست» را ستایش کرد. او در پایان سخنرانی خود تاکید کرد که به مبارزه خود با نژادپرستی ادامه خواهد داد.
الیا کازان و معترضان لیست سیاه هالیوود
الیا کازان سال 1952 در اوج دوران مککارتی و لیست سیاه هالیوود مقابل کمیته فعالیتهای ضدآمریکایی حاضر شد و نام چند تن از همکاران سابق خود از جمله موریس کارنوفسکی و آرت اسمیت را به عنوان کمونیست به این کمیته لو داد. این اقدام کارگردان «در بارانداز» نه تنها به قیمت تباه شدن زندگی حرفهای این افراد تمام شد، بلکه نام و شهرت خودش را نیز خراب کرد.
اما جنجال اصلی سال 1999 روی داد. زمانی که نام الیا کازان 89 ساله در شب مراسم اسکار از سوی مارتین اسکورسیزی و رابرت دنیرو برای جایزه یک عمر دستاورد هنری خوانده شد. کارگردان «اتوبوسی به نام هوس» با تشویق بسیاری از جمله وارن بیتی، مریل استریپ و هلن هانت روبهرو شد، اما در طرف دیگر چهرههایی همانند اد هریس و نیک نولت او را تشویق نکردند.
آن شب بیرون از سالن برگزاری اسکار بیش از 500 معترض گرد آمده بودند تا به تصمیم آکادمی علوم و هنرهای سینمایی برای تقدیر از الیا کازان اعتراض کنند.
هتی مکدانل و مراسمی تبعیضآمیز
شاید امروز خیلی عجیب به نظر برسد اما روزگاری بازیگر برنده جایزه اسکار بهترین بازیگر نقش مکمل زن، به دلیل رنگ پوست خود مجبور بود در میزی جدا و در انتهای سالن مراسم اسکار بنشیند. سال 1940 هتی مکدانل برای بازی در فیلم «برباد رفته» جایزه اسکار بهترین بازیگر نقش مکمل زن را از آن خود کرد. او در شب اهدای جوایز مجبور شد در میزی جدا از بقیه و در انتهای سالن بنشیند.
البته این موضوع با در نظر گرفتن شرایط آن زمان جامعه آمریکا پیشرفتی قابل ملاحظه بود، زیرا دیوید اُ سلزنیک تهیهکننده فیلم «برباد رفته» برای ورود نخستین بازیگر سیاهپوست برنده اسکار به هتل محل برگزاری مراسم مجبور بود اجازه بگیرد. ورود افراد «رنگین پوست» به این هتل ممنوع بود.
سوزان ساراندن، تیم رابینز و ریچارد گیر اسکار را سیاسی میکنند
سال 1993 زمانی که سوزان ساراندن و تیم رابینز برای معرفی برنده اسکار بهترین تدوین بر صحنه حاضر شدند، از پلتفرم اسکار استفاده کردند و به موضوع قربانیان اهل هائیتی مبتلا به اچ آی وی در کوبا پرداختند. آنها از مقامات آمریکایی درخواست کردند که به 250 قربانی اجازه ورود به آمریکا دهند.
سخنان ساراندن و رابینز با واکنش منفی گیل کیتز تهیهکننده مراسم روبهرو شد. او حرکت این دو بازیگر را «ناخوشایند و تقلبآمیز» خواند و اعلام کرد که این دو دیگر به مراسم اسکار دعوت نمیشوند.
البته این دو تنها کسانی نبودند که از پلتفرم اسکار برای بیان نظرات خود بهره بردند. ریچارد گیر هم در صحنه اسکار از مقامات چین خواست که نیروهای نظامی خود را از تبت خارج کنند و به مردمان تبت اجازه دهند که آزادانه زندگی کنند.»
کیتز با حرکت گیر هم به صورتی مشابه برخورد کرد و گفت :«کار شخصی که برای معرفی برنده به مراسم دعوت شده است و از این جایگاه برای بیان دیدگاههای سیاسی شخصی خود بهره میبرد، نه تنها باعث عصبانیت میشود بلکه عملی ناخوشایند و غیرصادقانه است.»
منبع : گاردین / 25 فوریه / ترجمه: فرزاد مظفری
۵۷۲۴۱
مواد لازم :
دسر بیسکویتی کره ای :
یک
قالب مستطیل به طول 26 سانتیمتر و به عرض و ارتفاع 6 سانتیمتر و همزن
برقی، دویست گرم خامه پاستوریزه سفت (معادل 7 قاشق غذاخوری سرپر)
دسر بیسکویتی کره ای بیسکویت ساده :
پانزده عدد بیسکویت ساده و پانزده عدد بیسکویت کاکائویی (معادل صد و پنجاه گرم بیسکویت).
دسر بیسکویتی کره ای بادام و پسته و مارمالاد آلبالو :
شش قاشق غذاخوری پودر شکر (معادل 120 گرم). یک قاشق غذاخوری خلال پسته و بادام و دو قاشق غذاخوری مارمالاد آلبالو برای تزئین.
دسر بیسکویتی کره ای دسر بیسکویتی کره ای :
دویست گرم پنیر خامهای (معادل دو بسته صد گرمی پنیر خامهای). صد و پنجاه گرم کره
طرز تهیه دسر بیسکویتی دو رنگ :
دویست
گرم (7 قاشق غذاخوری) خامه پاستوریزه سفت را دو ساعت در فریزر میگذاریم
سپس آن را از فریزر درآورده و با سه قاشق غذاخوری پودر شکر مخلوط میکنیم.
آن را با همزن برقی حدود 5 دقیقه با درجه تند هم میزنیم تا خامه فرم
بگیرد.
دویست گرم پنیر خامهای را با سه قاشق غذاخوری پودر شکر مخلوط کرده، دو الی سه دقیقه با همزن برقی هم میزنیم.
صد و پنجاه گرم کره را میگذاریم نرم شود و بعد آن را اضافه کرده، هم میزنیم. سپس خامه فرم گرفته را اضافه کرده با یک قاشق هم میزنیم تا مایه کرهای دسر آماده شود.
یک عدد کیسه فریزر را باز کرده، ته یک قالب مستطیل شکل به طول 26 سانتیمتر قرار میدهیم. کمی از مایه کرهای را ته قالب ریخته، روی آن را صاف میکنیم و بیسکویتهای ساده و کاکائویی را به دسر کرهای آغشته کرده، یکی در میان در قالب قرار میدهیم و بقیه دسر کرهای را در قالب ریخته تا پر شود. در نهایت پلاستیک را روی دسر برگردانده و آن را برای 5 الی 6 ساعت در فریزر قرار میدهیم تا دسر سفت شود.
با این مقدار مواد لازم به اندازه یک دیس کوچک از « دسر بیسکویتی دو رنگ » خواهیم داشت.
منبع : tebyan.net
مناسب برای : جشن تولد
آماده سازی : 60 دقیقه
پخت : 0 دقیقه
مواد لازم برای 5 نفر :
طرز تهیه :
بیسکویت را در غذاساز ریخته پودر میکنیم و کره را اضافه میکنیم با دور آرام میزنیم بعد ارده مان را میریزیم من از حلوا ارده استفاده کردم.
مواد را از غذاساز خارج میکنیم داخل یک کاسه نسبتا بزرگ میریزیم خامه و گردو اضافه میکنیم مرتبا هم میزنیم تا حالت خمیری دربیاید، در قالب مورد نظرمان کاغذ روغنی می اندازیم.
کل ظرف باید از کاغذ پوشیده باشد مواد داخلش ریخته با دست فشار می دهیم تا خوب همه جا ظرف پر شود دو ساعت داخل فریزر می گذاریم بعد داخل ظرف مورد نظرمان برمیگردانیم کاغذهای آن را جدا میکنیم 1 ساعت هم داخل یخچال می گذاریم. من روی آن یک خورده شکلات ریختم با مغزها تزینش کردم .
* این کیک خیلی پرکالری و شیرین هست مناسب برای صبحانه است .
منبع : beryooni.com
آماده سازی : 60 دقیقه
پخت : 10 دقیقه
مواد لازم :
طرز تهیه :
ابتدا
فر را با دمای 240 درجه سانتی گراد یا 475 درجه فارنهایت گرم کنید. سینی
شیرینی پزی به ابعاد 35 در 55 سانتی متری را چرب کرده و با کاغذ بپوشانید.
زرده و سفیده را جدا کرده و زرده ها
را با نیمی از شکر و وانیل بوسیله همزن برقی خوب بزنید تا رنگ آن روشن و
حجم آن دوبرابر شود آبجوش را هم در حین هم زدن اضافه کنید (تا همین حد
کافیست اگر زرده ها را بیشتر هم بزنید بعد از پخت رویه رولت حالت چسبنده
خواهد داشت و پوسته پوسته میشود و به کاغذ یا پارچه ای که برای رول کردن
استفاده کرده ایم می چسبد)
* من برای اینکه میخواستم رولت نسکافه ای درست کنم دو قاشق نسکافه حل شده (غلیظ) داغ به زرده ها اضافه کردم.
* سفیده
ها را هم جداگانه با همزن بزنید تا کاملا فرم بگیرند و بعد نیم دیگر شکر
را به آن اضافه کنید و دوباره هم بزنید (همین که فرم گرفت و ظرف را وارونه
کردید و سفیده نریخت کافیست) بیشتر هم زدن سفیده باعث میشود که حالت لخته
ای پیدا کند و موقع مخلوط کردن آن با زرده نتوانید بخوبی آنها را با هم
مخلوط کنید و مجبورید زیاد هم بزنید تا با زرده مخلوط شود و در آن صورت پف
سفیده می خوابد).
سفیده آماده شده را به آرامی با زرده مخلوط کنید
مواظب باشید پف سفیده نخوابد. و بعد مواد خشک الک شده که شامل آرد سفید و
آرد ذرت و بیکینگ پودر هست (دو تا سه بار الک کنید) را به مخلوط تخم مرغ
اضافه کنید و کمی هم بزنید تا یکنواخت شود. بعد بطور یکنواخت بوسیله پالت
روی سینی پهن کنید و بمدت 8 تا 10 دقیقه یا تا زمانی که روی نان طلایی شود
بپزید.
سپس از فر در آورده و یک سینی روی نان برگردانید تا نان رولت خشک نشود اکنون بگذارید تا کاملا خنک شود.
در
این زمان کاغذ را از نان جدا کرده و با خامه سطح نان را بپوشانید (من
دوقاشق مرباخوری نسکافه غلیظ حل شده سرد شده به همراه رنگ صورتی به خامه
اضافه کردم ) و کمی شکلات چیپسی هم روی خامه های داخل رولت ریختم. و بصورت
رول در آورده و داخل کاغذ روغنی پیچیده در یخچال بگذارید تا کاملا خودش را
بگیرد و آماده برای برش شود.
منبع : beryooni.com
آماده سازی : 120 دقیقه
پخت : 120 دقیقه
طرز تهیه :
آب نیمه ولرم را در کاسه کوچکی ریخته و شکر را در آن حل میکنیم. دمای آب را با انگشت کوچک امتحان کرده و در صورتی که دمای آن مناسب بود و انگشت را نسوزاند خمیر مایه را روی سطح آب می پاشیم و کمی مخلوط میکنیم و اجازه میدهیم خمیر مایه عمل آمده و کف کند.
تخم مرغ، کره نرم، نمک، ماست و زنجبیل را مخلوط کرده و کمی با چنگال یا مفتول میزنیم تا تخم مرغ ها از لختگی خارج شود. خمیر مایه آماده شده را به مواد افزوده و آرد را به تدریج اضافه می کنیم. وقتی خمیر منسجم تر شد روی سطح کار آرد پاشیده و خمیر را روی آن منتقل میکنیم. در صورتی که خمیر چسبنده بود به آن آرد اضافه کرده و ورز میدهیم تا خمیر حاصله به دست نچسبد و در عین حال نرم و لطیف بماند. بعد از گرفتن چسبندگی خمیر چند دقیقه آن را ورز داده یا دو تا سه بار به آن ضربه میزنیم.
خمیر آماده شده را در کاسه ای با گنجایش کافی که مقداری چرب شده است قرار داده و خمیر را یک دور در آن میچرخانیم تا تمام قسمتهای خمیر چرب شده و در طول استراحت خشک نشود. روی خمیر را با دستمال نخی تمیزی پوشانده و در جای مناسبی قرار می دهیم تا استراحت کرده و حجمش دو برابر شود (نیم تا یک ساعت).
برای تهیه مواد میانی نان کره ای تبریز به دو روش می توان عمل کرد:
1- آرد را با کره ذوب شده، زردچوبه و زنجبیل مخلوط کرده و بین دو دست می سابیم تا مواد به خورد هم رفته و مثل دانه ارزن (کمی درشت تر) شود. مقدار زردچوبه به اندازه ای است که رنگ مواد میانی را زردرنگ کند. این روش در نوع سنتی رایج تر است.
2- آرد را با کره تفت می دهیم تا خامیش برود. زردچوبه و زنجبیل را افزوده و کره را به آن اضافه میکنیم تا با حرارت آرد ذوب شود. مواد را کاملاً به خورد هم داده و کنار می گذاریم تا خنک شود.
بعد از آماده شدن خمیر آن را روی یک کاغذ روغنی آرد پاشی شده به ضخامت 4 میلی متر باز کرده و به کمک یک پیشدستی، گرد می بریم. خمیر برش داده شده را به سینی مناسبی که کاغذ روغنی انداخته ایم منتقل کرده و مقداری از مغز آماده شده را با رعایت فاصله از لبه های خمیر، روی آن پخش میکنیم. مجدداً خمیر دیگری را به شکل گرد روی کاغذ روغنی برش داده و آن را روی مواد میانی انداخته و لبه های خمیر را کمی فشار میدهیم تا دو لبه به هم بچسبد. با باقی مانده های خمیر گیس بافهای ظریفی تهیه کرده و دور نان قرار میدهیم (نیازی به مرطوب کردن و ... نیست چون در حین پخت این گیس بافها به نان خواهد چسبید). روی نان را با کاتر گردی که در مرتباً در آرد فرو می بریم طرح انداخته و روی سینی را مجدداً با دستمال پوشانده و بیست دقیقه دیگر استراحت می دهیم.
بعد از اتمام استراحت تمام مواد رومال را با هم مخلوط کرده و با قلم مو به آرامی و در یک جهت روی سطح نان می کشیم (اینکار را با ملایمت انجام دهید تا پف نان نخوابد).
نان را در طبقه وسط فری که از یک ربع قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شده است به مدت سی دقیقه یا تا زمانی که سطح نان طلایی شود می پزیم.
نکاتی در تهیه نان کره ای تبریز:
- این دستور 255 گرم کربوهیدرات، 60 گرم پروتئین، 255 گرم چربی و 3555 کیلوکالری انرژی دارد.
- میتوان در مواد میانی به جای زرد چوبه از یک قاشق سوپخوری زعفران دم کرده و یا یک قاشق سوپخوری زنجبیل استفاده کرد که طعم نان را تند میکند و برای کسانی که از طعم زنجبیل لذت می برند مناسب است.
- مقدار زردچوبه در مواد میانی بسته به مرغوبیت آن میتواند متفاوت باشد. زرد چوبه را به اندازه ای اضافه کنید که رنگ مواد میانی زرد خوشرنگ شود.
- میتوانید مقدار زنجبیل موجود در خمیر را کمتر یا بیشتر کنید.
- برای تهیه نانهای کوچک یکنفره می توانید گلوله هایی از خمیر برداشته و مثل کوفته مقداری از مواد میانی داخل آن گذاشته و خمیر را ببندید. بعد خمیر را در سینی قرار داده و روی آن با کف دست فشار دهید تا پهن شود و مراحل را ادامه دهید.
- در صورتی که بعد از سی دقیقه سطح نان طلایی نشد آن را به یک طبقه بالاتر از وسط منتقل کنید و چند دقیقه صبر کنید.
- میتوانید بعد از رومال کردن نان، روی آن مقداری کنجد بپاشید.
- نان کره ای تبریز اصالتاً با کره تهیه می شود ولی امکان جایگزینی کره با روغن مایع وجود دارد که طعم دلچسب نان کره ای را نخواهد داشت.
منبع : beryooni.com
روشی ساده جهت تهیه ی شیرینی لذیذ خامه ای و توت فرنگی در خانه.
زمان آماده شدن: 30 دقیقه
زمان پخت: 11 دقیقه
زمان کلی : 2 ساعت و 15 دقیقه
تعداد شیرینی در پایان کار: 26 تا 30 شیرینی
مواد لازم برای نان شیرینی :
پنیر خامهای، نرم شده 1 بسته (تقریباً 227 گرمی)
کره نرم شده 2 تکه (16 قاشق غذاخوری)
آرد همه منظوره دو فنجان
شکر قنادی برای پاشیدن روی شیرینی
نمک 1.2 قاشق چایخوری
مواد لازم برای داخل شیرینی :
پنیر خامهای، نرم شده 1 بسته (تقریباً 227 گرمی)
* شکر قنادی 1.2 فنجان
عصارهی خالص وانیل 1 قاشق چایخوری
مربای توت فرنگی به مقدار لازم
* 1.2 فنجان شکر قنادی و یا به اندازه دلخواه (اگر شیرینتر ترجیح میدهید مقدار بیشتری اضافه کنید)
طرز تهیه :
• در یک کاسه مناسب، پنیر خامهای و کره را تا زمانی که نرم، روشن و پف کرده شوند هم بزنید.
• آرد و نمک را به آن افزوده و تا زمانی که کاملاً ترکیب شوند هم بزنید.
• به آرامی روی تختهای که قرار است خمیر را بر روی آن شکل دهید شکر قنادی بپاشید.
• خمیر را به این تخته منتقل کرده و به آن شکل توپ بدهید.
• سپس خمیر را به 4 گلوله کوچک تقسیم کنید. هر کدام از گلولهها را صافکرده و روی هر خمیر شیرینی را با نوار پلاستیکی بپوشانید.
• برای 30 دقیقه خمیر را داخل یخچال بگذارید.
• در همین حین، با ترکیب پنیر خامهای، شکر قنادی و وانیل در کاسهای دیگر، مادهای که برای پر کردن داخل شیرینی است را آماده کنید.
• تا زمانی که این مواد حالت خامهای و نرم بگیرد هم بزنید. سپس آن را کنار بگذارید.
• روی تختهای که قرار است شیرینیها را بر روی آن آماده کنید آرد بپاشید.
• خمیر را از یخچال خارج کرده و بگذارید برای 5 دقیقه بماند.
• هر گلوله خمیری را تا ضخامت 3.5 سانتیمتر صاف کنید.
• سپس آنها را به شکل مربعهای 3 در 3 ببرید.
• مرکز هر مربع را با 1.2 قاشق چایخوری از ترکیب پنیر خامهای و 1.2 قاشق چایخوری مربای توتفرنگی پر کنید. برای داشتن ظاهر زیباتر، از یک قیف شیرینیپزی استفاده کنید. شما میتوانید محتوای داخل شیرینی را به صورت لایهای (یک لایه روی لایهی دیگر) بریزید.
• لبههای مخالف خمیر را به مرکز آورده و روی مادهی داخل شیرینی قرار دهید. درزها را به هم وصل کنید.
• برای 1 ساعت داخل یخچال بگذارید.
• فر را تا دمای 190 درجه سانتیگراد گرمکنید.
• شیرینی را برای 10 تا 11 دقیقه یا تا زمانی که لبههای آن قهوهای شوند بپزید.
• سپس بگذارید کاملاً خنک شود.
• اکنون میتوانید شیرینیها را سرو کنید.
توجه :
زمان کلی پخت شامل زمان سرد شدن نیز هست. شیرینی را در ظرفهایی قرار دهید که هوا داخل آن نشود. تا 3 ماه میتوانید آنها را در فریزر نگهداری کنید.
ویکی
مواد لازم:
شکر:3 قاشق غذا خوری فشرده
عسل: 3 قاشق غذا خوری
کنجد: 1 پیمانه
آموزش تهیه کنجد عسلی
طرز تهیه:
1. کنجد رو بریزید داخل سینی فر بزارید روی 350 درجه فارنهایت تا کنجدها رنگشون عوض بشه و تست بشن وکمی طلایی بشن . زیاد نزارید که رنگشون عوض بشه فقط طلایی بشن کافیه. قهوه ای بشه رنگشون مزشونم بد میشه و در نتیجه شیرینیهاتون هم بد مزه و تلخ میشن.
2. یک کاغذ روغنی داخل سینی پهن کنید و روش رو کامل کره بمالید بزارید کنار
3. زیاد کره نزنید فقط کمی چرب بشه کافیه .
4. شکر و عسل رو بزارید روی حرارت متوسط و مدام هم بزنید تا وقتی که شکر اب بشه به مدت تقریبا 5 دقیقه بزارید روی حرارت باشه تا وقتی که مواد بجوشه و حباب بزنه کنجد رو اضافه کنید و با قاشق چوبی خوب مخلوط کنید.
5. بلافاصله بریزید توی سینی روی کاغذ روغنی و صافش کنید سعی کنید به هم فشارشون بدید و یک جا جمع کنید و با وردنه روش رو صاف کنید بعد با یک چاقوی بلند برشش بدید . میتونید مستطیل یا مربع برشش بدید
6. بعد دست نزنید و بزارید تا کاملا خنک بشن و بعد از هم جداشون کنید
خواص کنجد:
1. کنجد یکی از بهترین دانههای روغنی است؛ دانههای کنجد به رنگهای سفید، خاکستری و سیاه است که نوع سفید این دانهها از همه مرغوبتر است.
2. کنجد منبع غنی از پروتئین است و ارزش غذایی بالایی دارد. هر قاشق غذاخوری کنجد تأمین کننده 14 درصد از نیاز روزانه بدن به کلسیم است؛ مصرف 50 گرم کنجد، 25 درصد از نیاز روزانه به اسید فولیک را بر طرف میکند.
3. این دانه منبع گیاهی آهن است که برای رفع خستگی مفید است همچنین مصرف این دانه گیاهی برای افرادی که به کمخونی فقر آهن مبتلا هستند بسیار مؤثر است.
4. دانه کنجد دارای 20 تا 25 درصد پروتئین، 50 درصد چربی و به نسبت مساوی اسیدلینولئیک و اولئیک است. کنجد از منابع بسیار مفید برای جذب آهن، روی و کلسیم به شمار میآید.
دلگرم
مواد لازم :
هندوانه بدون تخمه به میزان لازم
لیمو ترش با پوست برای هر لیوان یک چهارم لیموترش
شکر به میزان لازم
عرق هل یا گلاب به میزان لازم
یخ خرد شده به میزان لازم
طرز تهیه :
هندوانه را با شکر و گلاب ویخ در میکسر خوب با هم مخلوط کنید . لیمو ترش را به قطعات ریز تقسیم کنید و کمی آنرا له کنید و در آب هندوانه بیندازیدو نوش جان کنید.
آشپزی
مواد لازم
150 گرم آرد
150 گرم شکر
2 قچ بیکینگ پودر
1 پیمانه آب پرتقال
2 قچ پوست پرتقال رنده شده
1 قچ پوست لیمو رنده شده
4 /1 پیمانه عرق بهارنارنج
2 /1 قچ وانیل
6 عدد تخممرغ
100 گرم کره
طرز تهیه:
1. تخممرغها را بشکنید، زرده و سفیده آنها را جدا کنید و هرکدام را در کاسهای بریزید.به کاسه زردهها شکر اضافه کنید و مخلوط را با همزن بزنید تا کرمرنگ و کشدار شود.
2. حالا وانیل و بیکینگ پودر را به زردهها افزوده و هم بزنید. در آخر کره را حرارت دهید تا آب شود، سپس به زردهها اضافه کرده و همه مواد را با هم مخلوط کنید.
3. سفیده را هم با همزن برقی هم بزنید تا خوب پف کند. وقتی سفیدهها خوب پفدار و سفیدرنگ شدند مخلوط زرده را به آن اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنید.
4. حالا نوبت اضافه کردن مایعات است. آنها را که به مواد کیک اضافه کردید، پوست لیمو و پرتقال رنده شده را هم به مواد بیفزایید و خوب هم بزنید.فر را با درجه 175 درجه سانتیگراد گرم کنید، سپس آرد را کمکم به مایه کیک اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید.
5. قالب را چرب کرده و کمی آرد به ته و دیوارهها بپاشید. مایه کیک را در قالب ریخته و در فر بگذارید.بعد از نیمساعت تا 45 دقیقه که کیک پخت و رویه آن طلاییرنگ شد، قالب را بیرون آورید تا از حرارت بیفتد، سپس آن را در ظرف مورد نظر گذاشته ، سرو کنید.
مجله آشپزی
مواد لازم: آب: ۲ پیمانه، گلاب: یک فنجان سر خالی، نشاسته مرغوب: ۲۵۰ گرم.
طرز تهیه:
ابتدا آب را با نشاسته مخلوط کنید تا صاف شود.
آن را روی حرارت بگذارید و مرتب هم بزنید تا پخته شود.
گلاب را به آن اضافه کرده، به هم زدن ادامه دهید.
تقریبا ۲۰ دقیقه طول میکشد تا نشاسته کاملا سفت و کشدار شود. پس از این مدت و کشدار شدن نشاسته، آن را به صورت یک گلوله کف ظرف جمع کنید.
در این مرحله ظرف بزرگی را پر از یخ کنید. چرخ گوشتی که پنجره ریز داشته باشد آماده کنید و گلوله نشاسته را با آن چرخ کنید و مستقیم رشتهها را در ظرف یخ بریزید و مرتب با دست هم بزنید تا رشتهها به صورت یخی در آیند.
در انتها فالوده را در ظرفهای مخصوص فالودهخوری بریزید و با مقداری شربت آبلیمو و گلاب مخلوط کرده و نوش جان کنید
جام جم
مواد لازم
1 بسته پودینگ شکلاتی
2 بسته بیسکویت ساده وانیلی
2 بسته بیسکویت کاکائویی
کمی پودر نارگیل برای تزئین
طرز تهیه:
1. پودینگ شکلاتی را مطابق دستور روی بستهبندی آماده کنید اما در یخچال قرار ندهید.
2. ظرفی با حداقل عمق 3 سانتیمتر انتخاب کنید و یک لایه بیسکویت ساده کف آن بچینید.سپس روی آنها را با پودینگ کاملا بپوشانید.
3. ردیف بعدی را بیسکویت کاکایویی بچینید ومجددا با لایهای از پودینگ روی آنها را بپوشانید.به همین ترتیب ادامه دهید تا مواد شما تمام شود.
4. روی آخرین لایه را با پودینگ بپوشانید. سپس ظرف را به مدت 2 تا3 ساعت در یخچال قرار دهید.
5. بعد از این مدت شیرینی را برش بدهید و در ظرف مورد نظرخود بچینید. در صورت تمایل روی آن را با پودرنارگیل تزئین کنید.
فوت و فن
- برای اینکه شیرینی شما به راحتی و در اشکال زیبا برش بخورد هر ردیف از بیسکویتها را خلاف جهت ردیف قبلی بچینید، یعنی یک ردیف عمودی و یک ردیف افقی. درست مثل چیدمان لازانیا.
مجله آشپزی مثبت
ماست بستنی بلوبری
با نحوه درست کردن ماست بستنی بلوبری در خانه آشنا شوید
مواد لازم برای ماست بستنی بلوبری :
بلوبری منجمد ۳ فنجان
آبلیمو ۳ قاشق غذاخوری
شکر (بستگی به شیرینی بلوبری ها دارد) سه چهارم فنجان تا ۱ فنجان
نمک یک چهارم قاشق چایخوری
دارچین یک هشتم قاشق چایخوری
ماست پر چرب یک و نیم فنجان
شیر نصف فنجان
طرز تهیه ماست بستنی بلوبری :
بلوبری، آبلیمو، شکر، نمک و دارچین را در یک قابلمه متوسط ریخته و بگذارید روی حرارت متوسط گرم شود. دائم آن را هم بزنید تا زمانی که شکر حل شود. در حالی که مخلوط در حال گرم شدن است، از یک گوشت کوب برای له کردن بلوبری ها استفاده کنید، وقتی شکرها حل شدند، قابلمه را از روی حرارت برداشته و پوست بلوبری ها را خارج کرده و بگذارید شربت بلوبری برای ده دقیقه خنک شود.
ماست و شیر را به شربت اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. حالا درب ظرف را گذاشته و آن را برای چند ساعت (یا کل شب) در یخچال بگذارید تا کاملا خنک شود.
مخلوط ماست بلوبری را در یک بستنی ساز ریخته و طبق دستور العمل بستنی ساز عمل کنید (معمولا ۲۵ دقیقه کافی است).
اگر بستنی خوب شکل گرفته فورا سرو کنید، در غیر اینصورت آن را برای چند ساعت داخل فریزر بگذارید.
نوین
Download New Album By Hadi Mehrabi Called Deltangi