وبلاگ شاهین

بهترین وبلاگ شاهین

وبلاگ شاهین

بهترین وبلاگ شاهین

آموزش درست کردن ته چین دو رنگ


مواد اولیه :
سینه‌مرغ                                                                     300 گرم
برنج                                                                            400گرم
زعفران‌ آب‌کرده                                                              سه قاشق سوپخوری
تخم‌مرغ                                                                        شش عدد
بادنجان                                                                         300 گرم
روغن‌مایع                                                                      150 گرم
ماست                                                                          250گرم
پیاز                                                                               یک عدد
نمک و فلفل                                                                    نصف قاشق چایخوری
زرشک و مغز گردو                                                             به میزان لازم


طرز تهیه:
سینه‌مرغ را بعد از پاک کردن و شستن، با پیاز، نمک و فلفل می‌‌گذاریم تا آب‌پز می‌کنیم، بعد بادنجان‌ها را سرخ کرده آن‌گاه برنج را مثل چلو خیس کرده و آبکش می‌‌کنیم. در ظرفی جداگانه تخم‌مرغ، ماست و زعفران را مخلوط کرده، هم می‌‌زنیم و داخل برنج پخته شده می‌‌ریزیم سپس همه مواد را با هم مخلوط می‌‌کنیم. در یک ظرف پیرکس یا نسوز ابتدا یک لایه از برنج آماده شده از ته‌چین را ریخته و با پشت قاشق صاف می‌‌کنیم، آن‌گاه یک لایه از مرغ پخته شده را روی آن می‌‌ریزیم. همچنین مقداری زرشک و مغز گردو و دوباره یک لایه برنج روی آن را ریخته و یک لایه بادنجان سرخ شده را روی برنج می‌‌ریزیم و آن را صاف می‌کنیم، در پایان مقداری روغن مایع روی آن ریخته و داخل فر در دمای 300 درجه به مدت نیم‌ساعت می‌‌گذاریم تا سرخ شود. اگر فر ندارید روی آن فویل بکشید و روی حرارت ملایم بگذارید، بعد از سرخ شدن آن را روی سینی برگردانید و با اضافه کردن دو قاشق روغن، طرف دیگر آن را سرخ کنید، حالا می‌‌توانید بعد از سرد شدن آن را مثل کوکو، برش دهید.

منبع:  hoshyar4.com

آموزش درست کردن خورش سبزی فسنجان


مواد لازم:
سبزی چرخ شده                                                               200 گرم
گردوی چرخ شده                                                               200 گرم
مرغ                                                                                700 گرم
نمک، زردچوبه و فلفل                                                         به مقدار کافی
آب غوره یا آب نارنج                                                           1 پیمانه سرخالی

طرز تهیه:
تمام مواد را داخل قابلمه ریخته و آب را تا حدی که روی مواد را بگیرد به آن افزوده و با حرارت ملایم روی شعله بگذارید تا مرغ پخته و خورش به روغن بیفتد.

نکته:
1- حرارت خورش حتما باید ملایم باشد تاخورش به روغن بیفتد.
2- سبزی و گردو نیازی به تفت دادن ندارند.
3- در تهیه ی این خورش از پیاز خام و پیاز داغ استفاده نمی کنیم. سبزیجات موجود در این غذا بوی زخم مرغ را می گیرد.
4- اگر دوست دارید رنگ خورش تیره تر شود، می توانید از یک قاشق سوپ خوری رب انار ترش استفاده کنید، در غیر این صورت رنگ خورش سبز می ماند.
5- این غذا مخصوص استان مازندران است.
6- سبزی های این خورش شامل جعفری، گشنیز، نعنا، چوچاق، انگیسم، اوجی و خالواش می باشد و توصیه می شود هنگام مسافرت به گیلان و مازندران از این سبزی ها به صورت تازه یا خشک تهیه کنید.
7- سبزی خالواش نیز مخصوص شمال کشور است که به جای آن می توان از پونه هم استفاده کرد.

منبع:  hoshyar4.com

آموزش درست کردن اسلامبولی پلو


مواد لازم برای 6 تا 8 نفر:
 

برنج                                                                         یک کیلو
گوجه فرنگی                                                              سه کیلو
گوشت مغز ران بدون استخوان                                     750گرم
پیاز سرخ کرده                                                           3 تا 4 قاشق سوپخوری
روغن                                                                       100 تا 150گرم
رب گوجه فرنگی                                                        یک قاشق سوپخوری
نمک و فلفل                                                              به مقدار کافی

 

طرز تهیه:
برنج را تمیز کرده با آب نیم گرم چندین بار می شوییم. گوجه فرنگی را آب گرفته با دو سه لیوان آب مخلوط می کنیم و روی برنج می ریزیم بطوریکه تقریبا چهار انگشت از سطح برنج بالاتر بایستد در صورتیکه کمتر بود کمی آب اضافه می کنیم.یک قاشق سوپخوری نمک داخل آب برنج می ریزیم سه چهار قاشق روغن اضافه می کنیم می گذاریم برنج در آب یکساعت بماند تا کمی خیس بخورد . گوشت را قیمه ای خرد می کنیم با پیاز سرخ کرده مخلوط می نماییم و روی آتش ملایم می گذاریم تا آب گوشت کشیده شود و بعد دو سه لیوان آب در گوشت می ریزیم و می گذاریم گوشت بپزد. رب گوجه فرنگی و کمی نمک را به گوشت اضافه می کنیم و می گذاریم آب گوشت تبخیر شود(باید قیمه را قبل از آماده کردن برنج تهیه کرد)بعد ظرف برنج را روی حرارت ملایم می گذاریم تا جوش بیاید و آب آن تبخیر شود. در صورتی که مغز برنج کمی خام بود مقدار یکی دو لیوان آب گوجه فرنگی یا آب ساده به آن اضافه می نماییم و بعد از اینکه این آب هم تبخیر شد وسط برنج را باز می کنیم و قیمه را لای آن می ریزیم و روی قیمه را با برنج می پوشانیم در ظرف را محکم می کنیم روی آتش یا در فر نیمساعت حرارت را 350 درجه و یکساعت 300 درجه تنظیم می کنیم. اسلامبولی پلو را می توانیم با گوشت چرخ کرده و رب گوجه فرنگی تهیه کنیم. بدیهی است که اسلامبولی پلو با آب گوجه فرنگی تازه و قیمه خیلی بهتر می شود ولی در صورت مصرف گوجه فرنگی باید رب خوشرنگ و خوش طعم باشد و مقدار آن در حدود یک لیوان باشد. باید برنج را پیمانه کرد و برای هر پیمانه برنج دو پیمانه آب در نظر گرفت. دو سه قاشق از رب را با قیمه مخلوط می نماییم و در صورت استفاده از گوشت چرخ کرده گوشت را با پیاز سرخ کرده کمی سرخ می کنیم و یک قاشق رب را با یک لیوان آب داخل آن می ریزیم و در حرارت ملایم می گذاریم تا آب آن کشیده شود و بعد از آن استفاده می کنیم.

منبع:  hoshyar4.com

پاته سیب زمینی یا همان کوکوی شکم پُر


مواد لازم برای 4 تا 5  نفر

5 عدد متوسط سیب‌زمینی
300 گرم گوشت چرخ کرده
3 ق س زرشک
1  عدد بزرگ  پیاز
2 ق س رب‌گوجه‌فرنگی
 روغن؛ به مقدار لازم
1  ق س جعفری تازه خرد شده
3 عدد  تخم‌مرغ
 2 /1 ق چ زعفران ساییده شده
1 ق چ زردچوبه
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه:

1. ابتدا سیب‌زمینی‌ها را بپزید. در این فاصله، پیاز را پوست بگیرید و به صورت خلالی خرد کنید، سپس تابه‌ای را آماده کنید و پس از ریختن مقداری روغن در آن، پیاز خلال شده را سرخ کنید.

2.  در مراحل پایانی سرخ کردن پیاز، ابتدا نصف مقدار زردچوبه (نصف قاشق چای‌خوری) و سپس گوشت چرخ‌کرده را اضافه کنید. مواد را هم بزنید تا گوشت چرخ‌کرده همراه با پیاز سرخ شود.

پس از آن، رب گوجه‌فرنگی را به مخلوط‌ گوشت و پیاز اضافه کنید و هم بزنید تا رب هم کمی تفت داده شود. حالا نصف میزان زعفران را در یک‌سوم استکان آب‌جوش حل کنید و روی مواد بریزید. در ظرف را بگذارید تا گوشت کمی بپزد.

3. در این فاصله، زرشک را پاک کنید و بشویید. همراه با جعفری خرد شده به مخلوط گوشتی داخل تابه اضافه کنید و چند دقیقه حرارت دهید. کمی هم نمک و فلفل بریزید.

4.  سیب‌زمینی‌های پخته‌شده را پوست کنده و رنده کنید. سپس باقیمانده زردچوبه و زعفران را همراه با کمی نمک و فلفل سیاه به سیب‌زمینی رنده‌شده اضافه کنید. تخم‌مرغ‌ها را هم در این مخلوط بشکنید. حالا مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا مایه کوکو آماده شود.

5. تابه بزرگی آماده کنید و داخل آن مقداری روغن بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا روغن کاملا داغ شود. حالا یک کاسه حاوی آب کنار دست‌تان بگذارید و دستان‌تان را خیس کنید. یک مشت از مایه کوکو را با یک دست برداشته و کف دست دیگر پهن کنید. حالا با انگشت، قسمت وسط آن را با دست گود کنید. سپس مخلوط گوشتی را با قاشق، داخل این گودی ایجاد شده بریزید و مایه سیب‌زمینی را به طور کامل روی آن برگردانید؛ به صورتی که دیگر اثری از مایه گوشتی نمایان نباشد.

6. هر کدام از پاته‌ها را پس از آماده شدن، داخل روغن  سرخ کنید. هر تعداد که می شود به همین شکل پاته درست کنید و  سپس آنها را  در روغن سرخ کرده و  سرو کنید.

مجله آشپزی مثبت

عکس های فوق العاده زیبا از طبیعت که هرگز ندیده اید

چند رسانه‌ای > عکس - عجایب طبیعت کم نیستند،برخی تاکنون کشف و معرفی شدند و تعدادی هم هستند که هنوز ناشناخته باقی مانده اند و این دغدغه ای است که گردشگران کاوشگر را مدام غلغلک می دهد.

به گزارش توریسم آنلاین، در این گزارش تصویری نقاطی زیبا در طبیعت را می بینید با این نکته که هنوز هم مادر طبیعت ناشناخته های بی شماری در آستین دارد که بشریت باید برای کشف آن اقدام کند.



برای گرفتن عکسی از پدیده طبیعی "رد اسپریتز" تنها خلبانان پرواز هستند که این شانس را دارند تا از این انفجار نور در طول چند ثانیه عکسبرداری کنند.



دریاچه "ورمیلیون" در پارک ملی "بنف"، کانادا دارای پدیده نادری چون حباب های متانی یخ زده است.



چشم انداز برفی "لپلند" در فنلاند بیشتر شما را به یاد کتابهای "دکتر سوس"-داستان نویس کودکان- می اندازد.



مهاجرت پروانه ها از آمریکا به مکزیک در طول تابستان-پاییز پدیده ای بسیار تماشایی است.



پدیده ابرهای "عدسگون" و شکل گیری ابرها به حالت فوق به دلیل وزش باد و سطح بالای رطوبت بر فراز کوهها است.



بیابان "آتاکاما" در شیلی یکی از خشک ترین بیابانهای دنیا است که هر از 5 تا 7 سال به گُل می نشیند و صورتی می شود.



"اوکالیپتوس رنگین کمانی" شبیه یک نقاشی است.این شاهکارهای طبیعت در هاوایی قرار دارند.



دریاچه "ناترون" در مرز میان تانزانیا و کنیا قرار دارد.این دریاچه نمکی دارای محتویات معدنی عجیبی است که ناشی از کوههای آتشفشانی مجاور است.



"آنجل هر" یا موی فرشته در نیو ولز جنوبی-استرالیا- پدیده ای جالب است که میلیون ها عنکبوت کوچک در زمینها رها شده اند و تارهای ابریشمی بافته و رها می کنند به طوری که دشت ها و مزارع سفید پوش می شود.
17282

- - , .

طرز تهیه آش بادمجان به روش دیگر


مواد لازم برای آش بادمجان :

 بلغور گندم 1 پیمانه
 لوبیا قرمز  1/2 پیمانه
 لوبیا سفید  1/2 پیمانه
 عدس 1 پیمانه
نخود 1/2 پیمانه
بادمجان سرخ شده 1 کیلوگرم
قلم گوسفند 1 عدد
کشک 1 شیشه متوسط
پیاز داغ و نعنا داغ به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه و زرد چوبه به مقدار لازم

 

طرز تهیه :

ابتدا حبوبات ها را جداگانه بپزید.
قلم گوسفند را نیز روی شعله قرار دهید تا با حدود یک لیتر آب بپزد تا نرم شود.
سپس بلغور ها را  شسته و حدود یک ساعت در آب نگه دارید، سپس به آب قلم اضافه کنید.
وقتی بلغورها نرم شد حبوبات ها را نیز بیفزائید تا با هم یکدست شوند.

کشک،  پیاز سرخ شده و بادمجان های سرخ شده و همچنین نمک و زردچوبه و فلفل سیاه را در این مرحله بیفزائید، زیر شعله را کم کنید و منتظر بمانید تا آش جا بیفتد.
نصف کشک را برای تزئین روی آش نگه دارید.
بادمجان ها در آش باز می شود و حالت کشدار و خوبی به آش می دهد.

نکته ها :


1 - می توان بجای قلم گوسفند از عصاره گوشت گوسفند استفاده کرد.

پختن این آش خالی از لطف نیست. یکبار آن را امتحان کنید.

سیمرغ

طرز تهیه لازانیا سبزیجات


لازانیا سبزیجات وعده غذایی خوشمزه و سالم که درست کردن آن به نسبت ساده و آسان است .

آماده سازی : 25 دقیقه
پخت : 60 دقیقه

 

 

مواد لازم جهت تهیه لازانیا سبزیجات برای 12 نفر :

لازانیا  500 گرم
 قارچ قطعه قطعه شده  500 گرم
 فلفل سبز خرد شده 3/4 فنجان
 پیاز خرد شده  3/4 فنجان
سیر خرد شده 3 حبه
روغن 2 قاشق غذا خوری
سس اسپاگتی ( رب و گوشت چرخ کرده و پیاز ) 750 گرم
ریحان خشک شده 1 قاشق چای خوری
پنیر خامه ای 500 گرم
پنیر موزارلا خرد شده 4 فنجان
تخم مرغ  2 عدد
پنیر پارمزان رنده شده  1/2 فنجان

طرز تهیه لازانیا سبزیجات :


رشته لازانیا را در یک قابلمه بزرگ آب جوش به مدت 10 دقیقه بپزید. سپس با آب سرد شستشو دهید و آب را خالی کنید.

در یک تابه بزرگ؛ قارچ، فلفل سبز، پیاز، و سیر را در روغن هم بزنید و بپزید. مخلوط را به سس پاستا و ریحان اضافه و بگذارید بجوشد. حرارت را کاهش داده و بگذارید برای 15 دقیقه بپزد.

پنیر خامه ای، 2 فنجان پنیر موتزارلا، و تخم مرغ را با هم مخلوط کنید.

فر را از قبل تا دمای 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) گرم کنید. ظرف مورد نظر را چرب کرده و انتهای ظرف چرب را با 1 فنجان سس گوجه فرنگی بپوشانید. هر نصف لایه لازانیا را با مخلوط پنیر، سس و پنیر پارمسان بپوشانید و لایه سازی را ادامه دهید و روی آن ها را با 2 فنجان پنیر پارمسان باقیمانده بپوشانید.

به مدت 40 دقیقه طبخ کنید، سپس فویل را از روی آن بردارید و قبل از سرو کردن بگذارید روی آن طلایی شود.

 بریونی

طرز تهیه کوفته سبزی شیرازی


مواد لازم :

 ​سبزی ( شامل، تره گشنیز، جعفری،ترخون،مرزه و شوید)   به مقدار لازم
برنج 300 گر م
لپه یک فنجان
گوشت چرخ کرده 150 گرم
 پیاز سرخ شده 4 تا 5 قاشق غذاخوری
کشمش سرخ شده  5 قاشق غذاخوری
گردوی خرد شده   5 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زرد چوبه و آب  به مقدار لازم

 

 

طرز تهیه :

برنج و لپه را از قبل خیس کنید.
سبزی‌ها را بشویید و خرد کنید.
بعد از چهار ساعت برنج و لپه را در صافی ریخته و بگذارید آب آنها کاملا گرفته شود.


گوشت چرخ کرده را با برنج و لپه و سبزی، در مخلوط کن بریزید تا خوب مخلوط شده و بعد نمک و فلفل و زرد چوبه را اضافه کنید و آن را ورز دهید تا چسبندگی پیدا کند.
از مواد کوفته به اندازه یک پرتقال بر دارید و از پیاز و کشمش سرخ شده و گردو میان کوفته بگذارید و دوباره آن را به صورت گلوله توپی در آورید.


طوری که مواد داخل کوفته کاملا پوشیده شده باشد.
در یک قابلمه هفت تا هشت لیوان آب بریزید و آن را روی حرارت بگذارید.
مقداری از پیاز سرخ شده و سبزی خرد شده را ​ همراه نمک و فلفل به آب جوش اضافه کنید و بعد کوفته‌های آماده را در آن بیندازید.


حرارت را زیاد کنید که در این مرحله از جوش نیفتد.
در انتهای پخت مقدار کمی از آب آن باقی می‌ماند که به صورت سس روی کوفته‌ها بریزید.در ظرف را نبندید تا کوفته‌ها باز نشود. بعد از پختن، کوفته‌ها را در ظرف مناسبی بگذارید و اطراف آنها را با مقداری سبزی خرد شده و زیتون تزئین کنید و سر سفره ببرید.

جام جم

طرز تهیه کیک برنج مخلوط


مواد لازم برای 6-4 نفر :

 آرد 500 گرم
 بیکینگ پودر  1 قاشق مرباخوری
 ماست سفت  1/2 پیمانه
 تخم مرغ 4 عدد
زعفران دم کرده 3 قاشق سوپخوری
آب مرغ 1 پیمانه
کنجد، بادام یا پسته به میزان لازم
کره 1/2 پیمانه
زرده تخم مرغ 1 عدد
فیله یا سینه مرغ 500 گرم
ادویه پلویی و نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
برنج 4 پیمانه
قارچ 250 گرم
نخود فرنگی 1 قوطی (200 گرم)
پیازداغ طلایی 3-2 قاشق سوپخوری
سیر (در صورت تمایل) 1 حبه
رب گوجه‌فرنگی 2 قاشق سوپخوری


طرز تهیه:

در تابه‌ای پیاز داغ طلایی را با کره مخلوط کنید و زردچوبه و سیر خرد شده را به آن اضافه کنید. قارچ‌ها را ورقه‌ورقه کرده و به تابه اضافه کنید. به مقدار خیلی کم (در حد یک قاشق) آبلیمو روی قارچ ها ریخته شعله را زیاد کنید تا آب قارچ‌ها سریع تبخیر شود و رنگ سفید قارچ تغییر نکند و له نشود.

بعد از اینکه آب قارچ گرفته شد، رب گوجه‌فرنگی، زعفران و نخود سبز را هم اضافه کنید. مرغ‌ها را به صورت خلالی برش دهید. سپس آنها را هم به مواد افزوده و با حرارت ملایم تفت دهید تا جایی که مواد بدون آب شود. حالا حرارت را خاموش کنید.

برنج را به روش معمول بجوشانید و آبکش کنید. سراغ آماده کردن خمیر بروید. آرد را با بیکینگ پودر مخلوط کنید. ظرف گود تقریباً بزرگی را بردارید و  تخم مرغ ها را در آن بشکنید، نمک ، فلفل و زردچوبه  هم بریزید و  با چنگال آنها را هم بزنید. سپس ماست سفت و آب مرغ  و کمی ادویه به آن اضافه کنید. کره را در ظرفی کوچک روی حرارت ملایم آب کنید. حرارتش را که از دست داد آن را هم به مواد تخم‌مرغی اضافه کنید. حالا آرد را کم‌کم به این مواد اضافه کرده و هم بزنید. به اندازه‌ای آرد اضافه کنید که خمیر به دست نچسبد.

سطح صافی را آرد پاشیده و خمیر را با وردنه پهن کنید و  قالب مورد نظر را چرب کنید. خمیر را کمی بزرگتر از قالب باز کنید. آن را در قالب انداخته و خمیر را به دیواره و کف قالب بچسبانید. سپس به تناوب مقداری برنج، مقداری از مایه آماده شده و کمی ادویه پلویی را در آن ریخته و سپس اضافه‌های خمیر را روی برنج مخلوط برگردانید.

یک زرده‌ تخم مرغ را با زعفران مخلوط کرده و با قلم‌موی مخصوص آشپزی روی لایه آخر خمیر بمالید و روی همه سطح کنجد یا مغز دلخواه بپاشید. فر را با 180 درجه سانتی‌گراد روشن کرده و کمی صبر کنید تا گرم شود. قالب را به مدت 35 دقیقه در طبقه وسط قرار دهید. بعد از این مدت قالب را از فر بیرون آورده ، 10 دقیقه صبر کنید و سپس کیک را از قالب بیرون آورید.

 برترین ها

طرز تهیه میگو کبابی


مواد لازم برای میگو کبابی :

 * میگوی بزرگ  ۱۶ تا ۲۰ عدد (تقریبا ۴۵۰ گرم) 

روغن زیتون  به مقدار لازم  

 نمک یک چهارم فاشق چایخوری 

 کره ۳ قاشق غذاخوری  

سیر خرد شده ۳ حبه 

پیازچه خرد شده برای تزیین ۱ قاشق چایخوری 

* سیخ کبابی بامبو ۲۰ عدد

 

* برای آماده کردن میگو کافی است که سر آن را جدا کرده و رگ سیاه را با احتیاط دربیاورید. می توانید دم میگو را نبرید و نگه دارید.

* سیخ های کبابی بامبو را برای حدود ۳۰ دقیقه قبل از شروع طبخ در آب خیس کنید.

طرز تهیه:

 

دستگاه گریل را برای حرارت بالا آماده کنید، یک طرف دستگاه باید سرد باشد و شعله یا زغال آن روشن نشود.

در حالی که گریل دارد گرم می شود، میگوها را به سیخ بکشید. از دم آن ها شروع کرده و به آرامی سیخ را تا انتهای گوشت میگو پیش ببرید. حالا میگو را به روغن زیتون آغشته کرده و کمی نمک روی آن بپاشید.

کره و سیر در یک کاسه مخصوص مایکروویو ریخته و آن ها را داخل ماکروویو گرم کنید تا کره ذوب و داغ شود. (می توانید برای گرم کردن به جای مایکروویو از اجاق گاز استفاده کنید)

سیخ ها را روی گریل در قسمتی که شعله یا زغال است چیده و انتهای سیخ را طوری قرار بدهید که در قسمت خنک دستگاه باشد. هر طرف میگو باید برای حدود ۲ دقیقه کباب شود.

وقتی مرحله کباب کردن به اتمام رسید، میگوها را از روی گریل برداشته و در ظرف مخصوص سرو بچینید. حالا کره و سیر را اضافه کرده و پیازچه را روی میگوها پخش کنید!

نوین

کوکوی کاهو و طرز تهیه آن


مواد لازم :

 

 کاهو     یک عدد

 تخم مرغ     ۴ عدد

 آرد     یک قاشق

 نمک و فلفل      به میزان لازم

 روغن سرخ کردنی      به میزان لازم

گردو     ۵۰ گرم

طرز تهیه :

 

کاهو را بشویید و سپس خرد کنید.

تخم‌مرغ‌ها را با کاهو مخلوط کنید و خوب هم بزنید.

گردوها را اضافه کنید و سپس نمک و فلفل را بیفزایید.

روغن را داغ کنید و مواد را داخل آن سرخ کنید.

بعد از این‌که یک طرف کوکو سرخ شد طرف دیــگر را هم سرخ کنید و در نهایت آن را با گوجه و چند عدد زیتون تزئین کنید.

ایران

ساندویچ سالاد مرغ/یه چیزی شبیه سالاد الویه خودمان!


ساندویچ مرغ یک ساندویچ سالادی است که هم طعم ساندویچ دارد و هم طعم سالاد. این ساندویچ به خاطر داشتن گردو و کشمش سرشار از انرژی است. این سالاد را می توانید برای خوراکی مدرسه فرزندانتان درست کنید.

 

مواد لازم:

1  عدد سینه مرغ پخته و ریش شده 

100 گرم کشمش 

5 عدد خیار شور کوچک 

100 گرم گردوی خردشده 

2 /1 ق چ زیره 

2 ق س آب لیمو 

2 ق چ نعنای خشک 

2 ق س روغن‌زیتون 

به میزان لازم نمک و فلفل 

1 ق س سس مایونز

طرز تهیه:

1. ابتدا کشمش را خوب بشویید سپس در سبدی بریزید تا آب آن گرفته شود. خیار شورها را به‌اندازه دلخواه خردکنید. حالا در یک‌کاسه مناسب خیار شور،تکه‌های مرغ،کشمش و گردوی خردشده را بریزید و باهم مخلوط‌کنید.

2. در یک‌کاسه کوچک آب لیمو، سس، روغن‌زیتون، نمک،فلفل، زیره و نعنا را بریزید و خوب موادرا باهم مخلوط‌کنید تا سس سالاد آماده شود.

3.  حالا سس را روی سالاد بریزید و هم بزنید تا سس کاملاً به خورد سالاد برود. اکنون مقداری از سالاد را روی نان تست یا نان فانتزی بریزید و آن را سرو کنید.

یه جور دیگه

اگر می خواهید سس سالاد کم چرب و رژیمی باشد، به جای سس مایونز از سس ماست استفاده کنید.

مجله آشپزی مثبت

طرز تهیه ترشی انبه


ترشی انبه ، یکی از ترشی هایی که سریع پس از درست کردن می توان آن را سرو کرد

اگه عاشق ترشی انبه هستید، پس وقتش است که از خوردن آن لذت ببرید! ما اینجا یک دستور تهیه ساده و سریع از ترشی انبه داریم که با حداقل روغن درست می شود و می توانید بعد از درست کردن، آن را بخورید یا آن را تا چهار روز در یخچال نگهداری کنید.

 

مواد لازم:

 انبه خام پوست کنده (به صورت نواری خرد شود)  ۲ فنجان 

 آنغوزه  نصف قاشق چایخوری 

 زردچوبه  ۱ قاشق چایخوری 

 دانه رازیانه بو داده ۲ قاشق غذاخوری  

دانه زیره سبز بو داده ۲ قاشق غذاخوری 

پودر فلفل چیلی ۲ قاشق غذاخوری 

نمک ۱ قاشق غذاخوری 

روغن خردل ۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه ترشی انبه :

ابتدا انبه ها را با نمک خوب مخلوط کرده و برای یک ساعت کنار بگذارید.

بعد آب انبه را جدا کرده و دور بریزید.

انبه، آنغوزه، زردچوبه، دانه رازیانه، دانه زیره، پودر فلفل و روغن خردل را با هم مخلوط کرده و خوب هم بزنید.

ترشی شما حاضر است، می توانید فورا سرو کنید یا اینکه داخل یخچال بگذارید و بعدا آن را مصرف کنید.

 نکته :

ترشی انبه فقط تا ۴ روز قابلیت نگهداری در یخچال را دارد.

نوین

طریقه کمپوت کردن میوه جات


کمپوت کردن میوه جات

1- میوه مورد نظر و آب و کمی شکر را در قابلمه ریخته مستقیماً روی حرارت می گذاریم تا یکی دو جوش بزند و بعداز روی حرارت بر می داریم که این نوع کمپوت مانده گاری ندارد نهایتاً چند روزی بیشتر در یخچال نمی ماند.

2- روش دوم کمپوت هایی که درست می کنیم اگر کاملاً شرایط درست کردن کمپوت را رعایت کنیم مانده گاری بالایی دارد شاید بتوان چندسالی نگه داشت. برای اینکه کمپوت خوبی درست کنیم میوه هایی که انتخاب می کنیم نباید له باشد زدگی نداشته باشد و کاملاً سالم و مرغوب باشد و آنها را خوب شسته و خشک می کنیم و داخل شیشه های در فلزی استریل شده می ریزیم تا بالای شیشه پر شود و در یک قابلمه آب می ریزیم و می گذاریم روی حرارت تا بجوش آید و از روی حرارت برداشته و شکر کم کم به آن اضافه می کنیم تا به مرحله اشباع برسد یعنی شکر دیگر در آب حل نشود.وقتی که کاملاً سرد شد روی میوه های داخل شیشه می ریزیم تا لب به لب شودو در شیشه ا ی را می گذاریم و شیشه ها را داخل یک قابلمه می چینیم و آب سرد می ریزیم تا 2 سانت به در آن مانده و روی حرارت می گذرایم و زمانیکه آب درون قابلمه به نقطه جوش برسد برای آن وقت می گیریم و بعد از گذشت زمان لازم از روی حرارت برداشته و یکی یکی در شیشه ها را مجدداً سفت کرده سرد که شد در کمد گذاشته یا کابینت و هر وقت که نیاز بود استفاده می کنیم. اگر تمام نکات رعایت شود و در شییشه هوا نکشد با این روش بهترین کمپوت را درست می کنیم و این عمل هم به اقتصاد خانواده کمک می کند و هم به سلامت بودن خانواده چون مواد شیمیایی و ضدکپک و غیره در آن بکار نمی رود.

 

توت فرنگی : میوه هایی مثل توت فرنگی زمان پخت آن از زمان جوش آمدن آب 5 دقیقه کافی است. توت فرنگی کافی است که دم آن را بگیریم.

گیلاس : میوه هایی مثل گیلاس و آلبالو هسته آن را در نمی آوریم و زمان آماده سازی آن از زمان جوش آمدن آب 10 دقیقه کافی است.

 

زردآلو : میوه هایی مثل زردآلو، هلو، شلیل را هسته آن را در می آوریم و پوست هلو را هم می گیریم و زمان پخت آن از زمان جوش آمدن آب 15 دقیقه کافی است.

 

سیب : میوه هایی مثل سیب و گلابی پوست و دانه آن را جدا کرده و زمان آماده سازی از زمان جوش آمدن آب 20 دقیقه کافی است. (البته سیب و گلابی را تکه تکه می کنیم.)

خانه مد

آموزش طرز تهیه سالاد پرتقال و لبو مخصوص


مواد لازم برای سالاد پرتقال و لبو :

 

لبو (بدون ساقه و برگ)     ۴ تا ۵ عدد

پرتقال (پوست کنده)     ۲ عدد

برگ منداب     مقداری

پیاز قرمز     مقداری

گردوی خرد شده (اختیاری)    یک چهارم فنجان
مواد لازم برای تهیه سس :

سرکه     یک چهارم فنجان

روغن زیتون     یک چهارم فنجان

خردل خشک     یک چهارم قاشق چایخوری

نمک و فلفل     به مقدار لازم



طرز تهیه سس سالاد پرتقال و لبو :

در یک شیشه کوچک، تمام این مواد را با هم مخلوط کنید. خردل در این سس باعث ثبات آن می شود.
طرز تهیه سالاد پرتقال و لبو :

لبوها را با پوست بپزید. ترجیحا این کار را با جوشاندن آن انجام دهید. به این صورت که لبو را داخل یک قابلمه ریخته و روی آن آب ریخته و اجازه دهید جوش بیاید، بعد باید برای سی دقیقه به آرامی بجوشد تا بتوان چنگال را به راحتی درون آن فرو کرد. همچنین می توانید لبو را با پوست داخل فویل آلومینیومی بپیچید و برای یک ساعت داخل فر بگذارید (با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت). بعد از پخت لبوها، اجازه دهید به دمای اتاق برسند و بعد پوستشان را جدا کنید. حالا لبوها را به چهار قسمت تقسیم کرده و آنها را داخل یک کاسه بریزید. نیمی از سسی که درست کرده اید را روی آن بریزید. حالا سالاد را با موادی که گفته ایم درست کنید. اگر می خواهید کمی رنگ به سالادتان اضافه شود، چند تکه پرتقال را به عصاره لبو (داخل کاسه ای که لبوها درون آن بوده اند) بریزید. اجازه دهید پرتقال رنگ لبو را جذب کند و از آن برای سالادتان استفاده کنید. حالا باقی مانده سس را روی سالادتان بریزید.

 

منبع : novinzi.com / بازنشر : namakstan.ir

آموزش طرز تهیه شامی مرغ کنجدی مخصوص


مواد لازم برای تهیه شامی مرغ کنجدی :

برای ۴ نفر

سینه مرغ     ۱ عدد متوسط

سیب زمینی    ۴ عدد متوسط

پیاز    ۱ عدد درشت

خامه یا شیر خشک     ۱ قاشق

جعفری خرد شده    نصف لیوان

کنجد    ۴ قاشق

آرد سوخاری    نصف لیوان

نمک ، فلفل ، زرد چوبه ، پودر سیر و پودر پاپریکا    به مقدار لازم
طرز تهیه شامی مرغ کنجدی :



سینه مرغ را چرخ کرده یا در غذا ساز ریخته تا کامل نرم شود. در این شامی از مرغ چرخ کرده خام استفاده می شود.



پیاز را رنده کرده و به گوشت مرغ اضافه می کنیم. لازم نیست آب پیاز گرفته شود.



سیب زمینی های آبپز را رنده کنید و به مرغ ها اضافه کنید .سیب زمینی ها را آبپز کرده و پس از سرد شدن رنده می کنیم. سیب زمینی رنده شده را اضافه می کنیم. سیب زمینی و گوشت مرغ هر دو باید به یک اندازه باشند. می توان برای هر دو از یک لیوان استفاده کرد. جعفری تازه را خرد کرده و به مواد اضافه می کنیم.



بعد از اضافه کردن جعفری و ادویه ها خامه یا شیر را اضافه کنید . نمک، فلفل، زرد چوبه، پودر پاپریکا را به مواد اضافه کرده و مواد را هم می زنیم تا یکدست شود. این شامی نیازی به تخم مرغ ندارد. ولی برای انسجام و تردتر شدن شامی از خامه یا شیر خشک استفاده می کنیم.



مواد را خوب مخلوط کنید تا یکدست شود .از مواد خمیری به اندازه یک گردو برداشته و گرد می کنیم . آن را در آرد سوخاری و کنجد می زنیم و در روغن داغ سرخ می کنیم.



از مواد به اندازه یک کتلت برداشته و آن را در آرد سوخاری و کنجد بزنید و سرخ کنید.برای طعم دار کردن آرد سوخاری یک قاشق زردچوبه و یک قاشق پودر سیر به آن اضافه می کنیم. استفاده از کنجد و فرآورده های آن را برای رشد کودکان پیشنهاد می کنیم به همین دلیل دستور تهیه شامی مرغ کنجدی را پیشنهاد می کنیم .

 

 

منبع : kayat.ir / بازنشر : namakstan.ir