چگونه ظرفهای ترشی یا کنسرو را استریل کنیم؟
.
.
.
.
.......................................
ترشی و کنسروهای خانگی، روشی مناسب برای افزایش ماندگاری میوه و سبزیجات
هستند. با این حال در صورت رعایت نکردن اقدامات ضروری برای جلوگیری از رشد
باکتریها و سم بتولیسم، خطراتی در پی خواهند داشت.
اطمینان از استریل بودن ظروف شیشهای مورد استفاده برای نگهداری ترشی و
کنسروها، اولین و یکی از مهمترین نکات برای نگهداری مواد غذایی به این روش
است.
.
.
...........................................
چگونه ظروف شیشهای را استریل کنیم؟
– تنها از شیشههایی استفاده کنید که مخصوص کنسرو کردن باشند. سایر شیشهها ممکن است به اندازه کافی ضخیم نباشند یا نتوانند گرمای حاصل از فرآیند استریل یا محتویات را تحمل کنند.
– دقت کنید که ظرف موردنظر هیچگونه ترکی نداشته باشد. شیشههایی که دارای ترک هستند را کنار بگذارید و برای موارد دیگری استفاده کنید. از آنجایی که این شیشهها آسیبپذیرتر هستند و احتمال شکستن آنها در مراحل بستهبندی بیشتر است و باعث میشوند باکتریها پس از بستن درب شیشه رشد کنند، میتوانند خطرناک باشند.
–
شیشههای سالم را با آب داغ و صابون بشویید و سپس به خوبی آب بکشید تا
تمام ماده شوینده از دیوارههای ظرف پاک شود. اگر از شیشههای قدیمی
استفاده میکنید که رسوب گرفتهاند و یا قشر نازکی از محتویات قبلی به
دیوارهشان چسبیده است، آنها را ابتدا به مدت یک شب در مخلوط سرکه سفید و
آب (یک فنجان سرکه در ۴ لیتر آب) بخیسانید و سپس به صورت گفته شده با آب و
صابون بشویید.
.
.
....................................
–
شیشهها را در کف قابلمه بزرگی با فاصله چند سانتیمتر از هم بچینید. ظرف
را پر از آب داغ کنید تا جایی که آب تا چند سانتیمتر بالای شیشهها بیاید.
درب ظرف را بگذارید. اجازه دهید آب درون ظرف به مدت ۱۰ دقیقه بجوشد. اگر
محل زندگی شما بیشتر از ۱۰۰۰ فوت از سطح دریا ارتفاع دارد، مدتزمان جوشیدن
آب باید بیشتر باشد. به طور معمول به ازای هر ۱۰۰۰ فوت ارتفاع، یک دقیقه
به زمان جوشیدن شیشهها اضافه میشود.
– بعد از ۱۰ دقیقه شعله را خاموش کنید و اجازه دهید شیشهها تا موقع بستهبندی، درون آب داغ باقی بمانند. درب ظرف را برندارید. وقتی مواد آماده قرار گرفتن درون شیشههای کنسرو بودند، آب درون هر کدام از شیشهها را به آرامی خالی کنید، مواظب باشید دستتان یا هر وسیله غیر استریل شدهای با درون یا دهانه شیشهها تماس پیدا نکند. شیشهها باید بلافاصله بعد از خالی کردن آبشان پر و بستهبندی شوند تا از ورود باکتریهای هوازاد و هاگهای قارچ به درون کنسرو جلوگیری شود.
سبدی هست در اندیشۀ من.
ڪه پُر از گل بدهم هدیه به تو
غافل از آنڪه تو خود نابتری
یڪ جهان گل بخورد غبطه به تو
تقدیم به تک تک شما عزیزان
عاشقانه با من باش
عشق
فقط کنار هم بودن نیست
فقط حرف عاشقانه نیست
فقط ظاهر نیست
عاشق که باشی
حتی اگر نباشم
تو عاشقانه با منی
عشق ینی
من و تو
ماورای تمام فاصله ها
نان
برای نگهداری نان هرگز آن را در هوای آزاد قرار ندهید زیرا به سرعت خشک می
شود. بهتر است نان را در ساک پارچه ای قرار دهید. کیسه های نایلونی اصلا
مناسب نگهداری نان نیست، مگر اینکه بخواهید آن را در فریزر قرار دهید.
بهترین شیوه نگهداری نان فریز کردن آن است. قبل از این کار نان باگت یا
صنعتی را برش نزنید تا رطوبت داخل آن خارج نشود. اگر نانی در جریان هوا خشک
شد نیز کافی است کمی آن را نمناک کنید و داخل فر بگذارید تا گرم و تازه
شود.
خوشبختی یعنی:
واقف بودن به اینکه هر چه داریم از رحمت خداست...
وهرچه نداریم ازحکمت خدا...
احساس خوشبختی یعنی همین!
خوشبختی رسیدن به خواسته ها نیست،
بلکه لذت بردن از داشته هاست...
پنیر
ظرف پنیر یا خامه را باید برعکس در یخچال بگذارید. این کار کمک می کند
میزان جریان هوا در آن کمتر شود، باکتری وارد آن نشود و مدت بیشتری تازه
بماند.
موز
اگر دور ساقه موز پوشش نایلونی ببندید ،موز تا 5 روز سالم و زرد باقی خواهدماند.
گوجه فرنگی
بهترین محیط برای نگهداری گوجه فضایی خنک اما بیرون از یخچال است. یادتان
باشد گوجه فرنگی در یخچال پژمرده می شود. گوجه را در کاسه ای بریزید و
سرسبز آن به سمت بالا قرار دهید و در ظرف را با روزنامه بپوشانید.
زندگی فاصله آمدن
و رفتن ماست
شایدآن خنده که امروز،
دریغش کردیم،
آخرین فرصت خندیدن ماست
هرکجاخندیدیم،
زندگی هم آنجاست،
زندگی شوق
رسیدن بخداست،
خنده کن بی پروا،
خنده هایت زیباست
کیک
برای اینکه کیک باقیمانده در یخچال خشک نشود و تزیین آن هم به هم نخورد،
بعد از برش دادن کیک، روی ناحیه برش زده نان تست بگذارید و آن را با خلال
دندان ثابت کنید.
نوشیدنی مفید پاییزی
لیموی تازه - دارچین - عسل - آب
خواص : افزایش ایمنی بدن و کاهش ابتلا به سرماخوردگی
تذکر : اگر بیماری خاصی دارید از مصرف آن پرهیز کنید
سیب زمینی
برای اینکه سیب زمینی مدت بیشتری تازه بماند و از سبز یا سیاه شدن آن
پیشگیری کنید باید آن را در مکانی تاریک ،دور از نور و رطوبت قرار دهید.
یخچال به هیچ عنوان محیط مناسبی برای نگهداری سیب زمینی نیست. بهتر است آن
را در یک جعبه چوبی یا سبد حصیری بریزید و در محلی که خیلی گرم یا سرد نیست
و رطوبت و نور هم به آن نمی رسد، نگه دارید. کابینت آشپزخانه یا زیرزمین
خانه محیط مناسبی است.
جالب است بدانید
اگر یک سیب وسط سیب زمینی ها قرار دهید آنها هرگز سبز نخواهند شد زیرا سیب
گاز اتیلین از خود منتشر می کند که باعث تازه ماندن سیب زمینی ها می شود.
به علاوه، هرگز نباید سیب زمینی و پیاز را کنار هم بگذارید زیرا روند فاسد
شدن هم را پرسرعت می کنند. حتی سیب زمینی را باید در جایی دورتر از سایر
میوه و سبزی ها قرار دهید زیرا گازی که از آن متصاعد می شود باعث خرابی
سریع تر سایر محصولات خواهدشد.
جوانه
جوانه را می توان در یخچال برای 3 روز نگهداری کرد. برای بهتر ماندن جوانه
ها آن را در نایلون های زیپدار بریزید و هراز گاهی در آن را باز و بسته
کنید تا هوا در آن جریان یابد. می توانید از ظروف دربسته هم استفاده کنید
اما نهایت زمان نگهداری جوانه 3 روز است و پس از آن خواص خود را از دست می
دهد.
آرزوها پیله هایی
در دل هستند که با امید،
چون پروانه ای بال گشوده
وبه سوی خدا اوج می گیرند
امیدوارم پروانهٔ
آرزوهایت برزیباترین
گلهای اجابت بنشیند
گفته بودند:
که "از دل برود یار چو از دیده برفت"
سالها هست
که از دیده ی من رفتی،
لیک،
دلم از مِهر تو آکنده هنوز!
ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺗﮑﺮﺍﺭ ﻟﺤﻈﻪ ﻫﺎ ﻧﺒﺎﺵ،
ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺳﺮﯾﺎﻝ ﻧﯿﺴﺖ...
ﺛﺎﻧﯿﻪ ﻫﺎﯼ ﺑﺎ ﻫﻢ ﺑﻮﺩﻧﻤﺎﻥ ﻫﺮﮔﺰ ﺗﮑﺮﺍﺭ ﻧﻤﯿﺸﻮﺩ!
ﭘﺲ ﺗﺎ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯽ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺑﺎﺵ...
اگر به من بگویند زیباترین واژه ای که یادگرفتی چیست؟
می گویم پذیرش است
پذیرش یعنی
پذیرفتن شرایط با تمام سختیهاش....
پذیرش یعنی
پذیرفتن آدم ها با تمام نقص هاشون....
پذیرش یعنی
پذیرفتن اینکه مشکلات هست و باید به مسیر ادامه داد....
پذیرش یعنی
پذیرفتن اینکه گاهی من هم اشتباه میکنم....
پذیرش یعنی
پذیرفتن اینکه من کامل نیستم...
پذیرش یعنی
تمام اتفاقات زندگی قابل پیش بینی نیست همیشه چیزی وجود خواهد داشت که مرا غافلگیر کند
پذیرش یعنی
پذیرفتن و به امید ساختن دوباره برخاستن
اگر همیشه سردتان است، شاید یکی از مشکلات زیررا داشته باشید
لاغری زیاد
کم کاری تیروئید
کمبود آهن
خواب ناکافی
مشکل گردش خون
آب بدنتان کم شده
ماهیچههای بدنتان کم است