وبلاگ شاهین

بهترین وبلاگ شاهین

وبلاگ شاهین

بهترین وبلاگ شاهین

آموزش درست کردن آش آلو(غذای محلی ساوه)

مواد لازم:

پیاز داغ                                                2 قاشق سوپ خوری

نمک، فلفل و زردچوبه                          به میزان لازم

رب گوجه‌فرنگی                                    2 قاشق سوپ‌خوری

نخود                                                     100 گرم

لوبیا چیتی                                            150 گرم

آلو بخارا                                               300 گرم

رشته آش                                            200 گرم

 

روش تهیه:

پیاز داغ را با مقداری روغن روی حرارت قرار دهید و ادویه‌ها را به همراه رب گوجه‌فرنگی کمی تفت دهید.

سپس نخود و لوبیا را که از 12 ساعت قبل خیسانده‌اید، به ظرف اضافه نمایید و حدود 2 لیتر آب روی آن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا حبوبات پخته شود.

حالا آلوها را که یک ربع خیسانده‌اید، به آن بیفزایید و پس از گذشت 15 دقیقه، رشته آش را اضافه کنید.

پس از آن که رشته‌ها نرم و آش لعاب‌دار شد، شعله را خاموش نمایید.

انرژی کل موجود در این آش 2000 کیلو کالری است.

منبع:  ماهنامه دنیای تغذیه

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.